Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emirdağsporr rmak sk
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Karaahmetoğlu de bal. Korkmaz is nu in balbezit. Karaahmetoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmaz onderschept slim de pass. Korkmaz schiet op doel. Azim bokst de bal weg.

10e minuut.
Aydınlı is nu in balbezit. Özbalcı verovert de bal door een tackle van achteren. Özbalcı probeert naar een medespeler te passen. Kendir is nu in balbezit. Kendir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Azim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Korkmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Korkmaz speelt de bal door. Özbalcı geeft een hoge lob. Kendir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kendir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emirdağsporr - rmak sk 0:1

25e minuut.
Alkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turna verovert de bal door een tackle van achteren. Turna passt de bal zonder na te denken. Karvar rent richting de bal. Karvar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emirdağsporr - rmak sk 1:1

39e minuut.
Daar is Karvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alkan rent richting de bal. Karvar is nu in balbezit. Karvar draait met de bal, schiet en ... Karslı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirdağsporr - rmak sk 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emirdağsporr 55%, rmak sk 45%.
Emirdağsporr - rmak sk 2:1

69e minuut.
Türkşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkşen passt de bal in één keer door. Karvar rent richting de bal. Karvar haalt uit met een fantastische trap. Buluş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Payas bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkşen onderschept slim de pass. Türkşen passt de bal zonder na te denken. Karvar bereikt de bal nog maar net als eerste. Karvar haalt uit met een fantastische trap. Karslı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emirdağsporr - rmak sk 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emirdağsporr 56%, rmak sk 44%.
Emirdağsporr - rmak sk 3:1