Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aslanyürek AĞRI KOCAELİSPOR FK
ge. 4 lü Tactiek 442
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 51.1
formidabel Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Merik met een sublieme pass. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskinoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keskinoğlu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Merik onderschept slim de pass. Merik speelt de bal door. Werle rent richting de bal. Werle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:1

15e minuut.
Keskinoğlu probeert naar een medespeler te passen. Grzebaczewski is nu in balbezit. Grzebaczewski passt de bal zonder na te denken. Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Werle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Šarušić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kučava is nu in balbezit. Kučava passt de bal met de wreef. Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki schiet op doel. Ionele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Pulina is nu in balbezit. Kwasibrocki onderschept slim de pass. Torres rent richting de bal. Kwasibrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Merik kopt de bal weg. Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Beyaz rent richting de bal. Werle verovert de bal door een tackle van achteren. Werle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Manyathi kopt de bal weg. Werle kan de bal niet met de borst controleren. Kučava is nu in balbezit. Werle verovert de bal door een tackle van achteren. Werle draait met de bal, schiet en ... Giacone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kegne met een snelle inworp. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz geeft de bal voor. Werle maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen geeft een hoge lob. Yağmur controleert de bal met de borst. Werle rent richting de bal. Werle haalt uit met een fantastische trap. Giacone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rüya heeft problemen om de bal te vangen. Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Werle draait met de bal, schiet en ... Giacone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Merik maakt een afschuwelijke overtreding. Kwasibrocki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kučava zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rokosza krijgt zijn hoofd ertegen. Ionele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 53%, AĞRI KOCAELİSPOR FK 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 1:1

47e minuut.
Manyathi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šarušić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Rokosza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Šarušić de bal. Šarušić passt de bal zonder na te denken. Murgoci is nu in balbezit. Murgoci passt de bal in één keer door. Ionele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Murgoci speelt de bal door. Manyathi probeert naar een medespeler te passen. Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Werle is nu in balbezit. Werle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Rokosza kopt de bal weg. Yağmur probeert de bal aan de voet te houden. Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Werle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Merik is nu in balbezit. Merik passt de bal met de wreef. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen geeft een hoge lob. Werle maakt een snoekduik en kopt de bal. Giacone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Klungelig pakt Werle de bal. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu met een sublieme pass. Werle rent richting de bal. Werle schiet op doel. Giacone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Uytterhaegen speelt de bal door. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Werle de bal. Werle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aslanyürek 63%, AĞRI KOCAELİSPOR FK 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aslanyürek - AĞRI KOCAELİSPOR FK 1:1