Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe3 Drosia F C.
Normal Tactiek YTB
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 46.5
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Deladerrière passt de bal zonder na te denken. Chalkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Çankırılılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkidis onderschept slim de pass. Chalkidis haalt uit met een fantastische trap. Marin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deladerrière is nu in balbezit. Deladerrière geeft een lange en hoge pass. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel. Marin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Randiš verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Deladerrière zal de hoekschop nemen. Chalkidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Wojtala de bal. Marin bokst de bal weg.

12e minuut.
Marin met een sublieme pass. Deladerrière kopt de bal weg. Kinski probeert naar een medespeler te passen. Corbal rent richting de bal. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Marin bokst de bal weg.

15e minuut.
Corbal heeft problemen om de bal te vangen. Deladerrière met een sublieme pass. Daar is Corbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Marin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - Drosia F C. 0:1

18e minuut.
Horvăţ met een sublieme pass. Corbal controleert de bal met de borst. Randiš is nu in balbezit. Corbal verovert de bal door een tackle van achteren. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Marin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - Drosia F C. 0:2

22e minuut.
Wojtala rent richting de bal. Chalkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal is nu in balbezit. Corbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - Drosia F C. 0:3

26e minuut.
Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Corbal is nu in balbezit. Chalkidis rent richting de bal. Corbal rent richting de bal. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Marin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - Drosia F C. 0:4

30e minuut.
Kinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinski probeert naar een medespeler te passen. Horvăţ speelt de bal door. Corbal rent richting de bal. Corbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - Drosia F C. 0:5

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Deladerrière zal de hoekschop nemen. Wojtala heeft problemen om de bal te vangen. Horvăţ krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - Drosia F C. 0:6

38e minuut.
Chalkidis verovert de bal door een tackle van achteren. Chalkidis met een sublieme pass. Kinski speelt de bal door. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - Drosia F C. 0:7

44e minuut.
Wojtala geeft de bal voor. Bosacki speelt de bal door. Daar is Düdükçü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal schiet op doel. Marin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Horvăţ geeft een lange en hoge pass. Wojtala heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe3 77%, Drosia F C. 23%.
Fenerbahçe3 - Drosia F C. 0:7

58e minuut.
Kinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinski geeft de bal voor. Daar is Randiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbal rent richting de bal. Corbal draait met de bal, schiet en ... Marin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - Drosia F C. 0:8

59e minuut.
Corbal is nu in balbezit. Corbal probeert naar een medespeler te passen. Chalkidis heeft problemen om de bal te vangen. Corbal is nu in balbezit. Corbal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Çankırılılar rent richting de bal. Kinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kinski passt de bal in één keer door. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel. Marin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Jańczyk onderschept slim de pass. Jańczyk geeft de bal voor. Randiš heeft problemen om de bal te vangen. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - Drosia F C. 0:9

77e minuut.
Regueiro rent richting de bal. Regueiro passt de bal in één keer door. Kinski probeert naar een medespeler te passen. Chalkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kinski speelt de bal door. Mugaritz rent richting de bal. Corbal onderschept slim de pass. Corbal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Randiš de bal onder controle te krijgen. Marin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe3 - Drosia F C. 0:10

83e minuut.
Düdükçü rent richting de bal. Kinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kinski probeert naar een medespeler te passen. Corbal rent richting de bal. Corbal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Chalkidis passt de bal met de wreef. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Marin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe3 79%, Drosia F C. 21%.
Fenerbahçe3 - Drosia F C. 0:10