Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CANPOLAT FC The Turks
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Niğdeli is nu in balbezit. Kütahyalıoğlu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bahçevan. Bahçevan krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Nizamoğlu passt de bal in één keer door. Utkualan rent richting de bal. Utkualan geeft een lange en hoge pass. Kocatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocatürk schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Sezginer de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - The Turks 1:0

11e minuut.
Güngöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltemiz is nu in balbezit. Güngöz verovert de bal door een tackle van achteren. Güngöz draait met de bal, schiet en ... Cicimen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kocatürk passt de bal in één keer door. Kütahyalıoğlu rent richting de bal. Sezginer is nu in balbezit. Kütahyalıoğlu onderschept slim de pass. Kütahyalıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Kütahyalıoğlu rent richting de bal. Bahçevan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dokuzeylül. Dokuzeylül krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bahçevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokuzeylül verovert de bal door een tackle van achteren. Dokuzeylül geeft de bal voor. Kocatürk is nu in balbezit. Kocatürk schiet op doel. Güler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kütahyalıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kütahyalıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - The Turks 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CANPOLAT FC 41%, The Turks 59%.
CANPOLAT FC - The Turks 2:0

50e minuut.
Utkualan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bir komt het veld opgelopen. Çeviker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Güngöz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Bahçevan is nu in balbezit. Dokuzeylül onderschept slim de pass. Dokuzeylül passt de bal in één keer door. Kütahyalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütahyalıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - The Turks 3:0

72e minuut.
Bir rent richting de bal. Çeviker verovert de bal door een tackle van achteren. Çeviker speelt de bal door. Felekoğlu rent richting de bal. Felekoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - The Turks 3:1

82e minuut.
Inworp. Kuluncak met de inworp. Felekoğlu is nu in balbezit. Felekoğlu schiet op doel. Hacıbektaşoğulları krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CANPOLAT FC 43%, The Turks 57%.
CANPOLAT FC - The Turks 3:1