Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Araban Belediyespor Göztepe FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Sezginer rent richting de bal. Kastamonuluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezginer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sezginer krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Meşeci onderschept slim de pass. Besteci is nu in balbezit. Yunal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Besteci moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Besteci kan niet meer verder spelen. Elma komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Kastamonuluoğlu onderschept slim de pass. Kastamonuluoğlu geeft de bal voor. Lahanacı is nu in balbezit. Lahanacı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Uslu speelt de bal door. Lahanacı rent richting de bal. Tekelioğlu is nu in balbezit. Lahanacı is nu in balbezit. Lahanacı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Elma speelt de bal door. Lahanacı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ekinözü. Lahanacı moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lahanacı kan niet meer verder spelen. Kafkas komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Göçmez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Çanakkale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meşeci is nu in balbezit. Meşeci geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kurter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekinözü onderschept slim de pass. Ekinözü geeft de bal voor. Yunal bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araban Belediyespor 54%, Göztepe FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Araban Belediyespor - Göztepe FC 0:0

63e minuut.
Zaferoğlu rent richting de bal. Zaferoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tekelioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafkas is nu in balbezit. Kafkas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Akasoy trapt de bal weg van het doel. Yalovalı probeert naar een medespeler te passen. Kafkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafkas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yavuzeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Azar onderschept slim de pass. Azar met een sublieme pass. Kafkas rent richting de bal. Kafkas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kafkas heeft problemen om de bal te vangen. Uslu geeft de bal voor. Tekelioğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kafkas de bal. Kafkas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Çanakkale met de inworp. Meşeci is nu in balbezit. Meşeci schiet op doel. Elma kopt de bal weg. Kibaradam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Yunal is nu in balbezit. Meşeci rent richting de bal. Yunal rent richting de bal. Meşeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Meşeci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araban Belediyespor 53%, Göztepe FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Araban Belediyespor - Göztepe FC 0:0