Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drosia F C. aslanyürek
YTB Tactiek ge. 4 lü
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 45
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Kučava is nu in balbezit. Deladerrière bereikt de bal nog maar net als eerste. Deladerrière geeft een hoge lob. Corbal rent richting de bal. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Giacone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Regueiro onderschept slim de pass. Regueiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Corbal de bal. Chalkidis is nu in balbezit. Chalkidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Deladerrière met een sublieme pass. Klungelig pakt Corbal de bal. Murgoci is nu in balbezit. Chalkidis onderschept slim de pass. Chalkidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Deladerrière is nu in balbezit. Deladerrière passt de bal zonder na te denken. Beyaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal verovert de bal door een tackle van achteren. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Giacone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Daar is Regueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rokosza verovert de bal door een tackle van achteren. Bosacki is nu in balbezit. Rokosza onderschept slim de pass. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kinski rent richting de bal. Kinski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rüya de bal. Corbal rent richting de bal. Corbal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 30%, aslanyürek 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drosia F C. - aslanyürek 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Chalkidis de bal. Murgoci speelt de bal door. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ geeft een lange en hoge pass. Corbal springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Corbal rent richting de bal. Corbal passt de bal in één keer door. Deladerrière bereikt de bal nog maar net als eerste. Deladerrière haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Deladerrière met de inworp. Klungelig pakt Regueiro de bal. Regueiro geeft de bal voor. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kučava probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grzebaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ passt de bal met de wreef. Beyaz rent richting de bal. Corbal verovert de bal door een tackle van achteren. Corbal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Šarušić met een sublieme pass. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ speelt de bal door. Corbal is nu in balbezit. Corbal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Deladerrière zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Chalkidis rent richting de bal. Chalkidis schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bosacki rent richting de bal. Bosacki geeft de bal voor. Klungelig pakt Grzebaczewski de bal. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 25%, aslanyürek 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drosia F C. - aslanyürek 0:0