Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göztepe FC 68 aksaray belediye spor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


23e minuut.
Çörekçi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Göçmez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yalovalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalovalı haalt uit met een fantastische trap. Boşkenar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Altınmakas rent richting de bal. Azar onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kelleme. Kelleme krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Zaferoğlu rent richting de bal. Kelleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleme speelt de bal door. Kasım is nu in balbezit. Kasım haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göztepe FC 38%, 68 aksaray belediye spor 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Göztepe FC - 68 aksaray belediye spor 0:0

58e minuut.
Tandoğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uslu onderschept slim de pass. Uslu passt de bal met de wreef. Kafkas is nu in balbezit. Kafkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kelleme rent richting de bal. Azar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azar geeft de bal voor. Kafkas rent richting de bal. Kafkas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tandoğan rent richting de bal. Tandoğan met een sublieme pass. Daar is Kelleme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasım bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasım haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Altınmakas heeft problemen om de bal te vangen. Uslu is nu in balbezit. Uslu speelt de bal door. Kafkas is nu in balbezit. Kafkas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Göçmez passt de bal met de wreef. Altınmakas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uslu. Uslu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göztepe FC 43%, 68 aksaray belediye spor 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Göztepe FC - 68 aksaray belediye spor 0:0