Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rmak sk Fenerbahçe3
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 42
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


16e minuut.
Payas is nu in balbezit. Capello rent richting de bal. Capello passt de bal in één keer door. Ubis Carandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubis Carandi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - Fenerbahçe3 0:1

27e minuut.
Ubis Carandi is nu in balbezit. Ubis Carandi passt de bal met de wreef. Capello bereikt de bal nog maar net als eerste. Capello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ubis Carandi is nu in balbezit. Capello is nu in balbezit. Timsahlar verovert de bal door een tackle van achteren. Ubis Carandi verovert de bal door een tackle van achteren. Ubis Carandi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Schjelderup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schjelderup geeft de bal voor. Payas heeft problemen om de bal te vangen. Capello bereikt de bal nog maar net als eerste. Capello draait met de bal, schiet en ... Karslı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Schjelderup bereikt de bal nog maar net als eerste. Schjelderup geeft een hoge lob. Capello is nu in balbezit. Capello draait met de bal, schiet en ... Karslı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - Fenerbahçe3 0:2

36e minuut.
Formosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubis Carandi is nu in balbezit. Ubis Carandi passt de bal met de wreef. Capello bereikt de bal nog maar net als eerste. Capello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - Fenerbahçe3 0:3

41e minuut.
Pykälämäki probeert naar een medespeler te passen. Üzümcüoğlu is nu in balbezit. Ubis Carandi verovert de bal door een tackle van achteren. Schjelderup bereikt de bal nog maar net als eerste. Schjelderup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Karslı met een harde bal richting middenveld. Şuhutlu heeft problemen om de bal te vangen. Ubis Carandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Capello bereikt de bal nog maar net als eerste. Capello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rmak sk 77%, Fenerbahçe3 23%.
rmak sk - Fenerbahçe3 0:3

46e minuut.
Pykälämäki met een sublieme pass. Üzümcüoğlu rent richting de bal. Ubis Carandi onderschept slim de pass. Schjelderup rent richting de bal. Schjelderup draait met de bal, schiet en ... Karslı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Ubis Carandi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ubis Carandi geeft de bal voor. Daar is Üzümcüoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capello is nu in balbezit. Capello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Pykälämäki met de inworp. Schjelderup is nu in balbezit. Schjelderup passt de bal met de wreef. Pykälämäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pykälämäki geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Güler probeert naar een medespeler te passen. Ubis Carandi heeft problemen om de bal te vangen. Ubis Carandi probeert naar een medespeler te passen. Capello bereikt de bal nog maar net als eerste. Capello schiet op doel. Karslı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Timsahlar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capello rent richting de bal. Capello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık passt de bal zonder na te denken. Pykälämäki is nu in balbezit. Pykälämäki geeft een lange en hoge pass. Capello krijgt zijn hoofd ertegen. Karslı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Buluş trapt de bal weg. Kocabıyık kopt de bal weg. Kendir controleert de bal met de borst. Korkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkmaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Mugaritz met de inworp. Schjelderup bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümcüoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schjelderup is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ubis Carandi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - Fenerbahçe3 0:4

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Formosa de bal onder controle te krijgen. Ubis Carandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubis Carandi passt de bal zonder na te denken. Capello bereikt de bal nog maar net als eerste. Capello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Schjelderup rent richting de bal. Schjelderup geeft een lange en hoge pass. Capello probeert de bal met de borst te controleren. Capello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - Fenerbahçe3 0:5

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Capello de bal onder controle te krijgen. Ubis Carandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubis Carandi passt de bal zonder na te denken. Capello bereikt de bal nog maar net als eerste. Capello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rmak sk 78%, Fenerbahçe3 22%.
rmak sk - Fenerbahçe3 0:5