Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göztepe FC aslanyürek
Normal Tactiek ge. 4 lü
37% Balbezit 63%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten outstanding
poor Passen good
weak Verdedigen good


7e minuut.
Azar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza verovert de bal door een tackle van achteren. Tan is nu in balbezit. Rokosza verovert de bal door een tackle van achteren. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göztepe FC - aslanyürek 0:1

10e minuut.
Kučava met een sublieme pass. Šarušić is nu in balbezit. Šarušić geeft de bal voor. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Göztepe FC - aslanyürek 0:2

13e minuut.
Zaferoğlu is nu in balbezit. Kwasibrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasibrocki passt de bal in één keer door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kučava geeft een lange en hoge pass. Daar is Kastamonuluoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza verovert de bal door een tackle van achteren. Rokosza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Göztepe FC - aslanyürek 0:3

25e minuut.
Šarušić probeert naar een medespeler te passen. Kučava is nu in balbezit. Kučava passt de bal zonder na te denken. Rokosza rent richting de bal. Rokosza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göztepe FC - aslanyürek 0:4

37e minuut.
Gevrek passt de bal met de wreef. Beyaz speelt de bal door. Rokosza rent richting de bal. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Šarušić verovert de bal door een tackle van achteren. Šarušić speelt de bal door. Rokosza rent richting de bal. Rokosza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Göztepe FC - aslanyürek 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göztepe FC 59%, aslanyürek 41%.
Göztepe FC - aslanyürek 0:5

52e minuut.
Šarušić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kučava is nu in balbezit. Azar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kučava is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwasibrocki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Göztepe FC - aslanyürek 0:6

59e minuut.
Kučava speelt de bal door. Kwasibrocki heeft problemen om de bal te vangen. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki onderschept slim de pass. Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kwasibrocki is nu in balbezit. Kwasibrocki geeft een lange en hoge pass. Šarušić speelt de bal door. Klungelig pakt Tan de bal. Rokosza rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kwasibrocki draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Kibaradam met een harde bal richting middenveld. Kwasibrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Šarušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šarušić passt de bal zonder na te denken. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki schiet op doel. Kibaradam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göztepe FC - aslanyürek 0:7

86e minuut.
Gür komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göztepe FC 76%, aslanyürek 24%.
Göztepe FC - aslanyürek 0:7