Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rmak sk AĞRI KOCAELİSPOR FK
Normal Tactiek 442
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.1 gemiddelde waardering 43.3
weak Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen average


4e minuut.
de la Cruz probeert naar een medespeler te passen. Uytterhaegen geeft een hoge lob. Timsahlar kopt de bal weg. Merik is nu in balbezit. Merik geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:1

6e minuut.
Yusuf met een sublieme pass. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz draait met de bal, schiet en ... Buluş probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:2

9e minuut.
Paraschivu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de la Cruz de bal. de la Cruz met een sublieme pass. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
de la Cruz draait met de bal, schiet en ... Daar is Buluş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz schiet op doel. Karslı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:3

14e minuut.
Daar is Paraschivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraschivu geeft een hoge lob. Üzümcüoğlu controleert de bal met de borst. de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Uytterhaegen speelt de bal door. Merik is nu in balbezit. Merik probeert naar een medespeler te passen. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz draait met de bal, schiet en ... Karslı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Merik met een sublieme pass. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu speelt de bal door. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz schiet op doel. Karslı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:4

19e minuut.
Merik met een sublieme pass. Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen geeft de bal voor. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:5

29e minuut.
Inworp. Kegne met een snelle inworp. Uytterhaegen met een sublieme pass. Yusuf is nu in balbezit. Yusuf haalt uit met een fantastische trap. Karslı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:6

35e minuut.
Üzümcüoğlu is nu in balbezit. Üzümcüoğlu speelt de bal door. Yaban geeft een lange en hoge pass. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Paraschivu passt de bal met de wreef. Merik bereikt de bal nog maar net als eerste. Merik passt de bal zonder na te denken. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:7

40e minuut.
Uytterhaegen bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytterhaegen geeft een hoge lob. Karslı speelt de bal door. Merik rent richting de bal. Merik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:8

41e minuut.
Tokel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf rent richting de bal. de la Cruz rent richting de bal. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf schiet op doel. Karslı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:9

45e minuut.
Uytterhaegen passt de bal met de wreef. de la Cruz probeert naar een medespeler te passen. Yusuf is nu in balbezit. Yusuf schiet op doel. Karslı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rmak sk 76%, AĞRI KOCAELİSPOR FK 24%.
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:9

46e minuut.
Tokel is nu in balbezit. Merik verovert de bal door een tackle van achteren. Merik speelt de bal door. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:10

48e minuut.
Uytterhaegen rent richting de bal. Uytterhaegen geeft de bal voor. Yusuf kopt de bal weg. Klungelig pakt Merik de bal. Merik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Payas rent richting de bal. Yusuf verovert de bal door een tackle van achteren. Yusuf probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt de la Cruz de bal. de la Cruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Payas begaat een overtreding. Yusuf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paraschivu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Timsahlar de bal. Şuhutlu is nu in balbezit. Yusuf verovert de bal door een tackle van achteren. Yusuf geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Korkmaz probeert de bal aan de voet te houden. Merik speelt de bal door. Klungelig pakt de la Cruz de bal. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Karslı met een harde bal richting middenveld. Manyathi kopt de bal weg. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Yusuf is nu in balbezit. Merik bereikt de bal nog maar net als eerste. Merik passt de bal met de wreef. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Yusuf verovert de bal door een tackle van achteren. Yusuf speelt de bal door. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uytterhaegen neemt de hoekschop. Karslı bokst de bal weg. Yusuf heeft problemen om de bal te vangen. Yusuf haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:11

59e minuut.
Korkmaz geeft een lange en hoge pass. Zagdan kopt de bal weg. Daar is Manyathi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu geeft de bal voor. Karslı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buluş kopt de bal weg. Karslı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Paraschivu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yusuf rent richting de bal. Yusuf geeft een hoge lob. Klungelig pakt de la Cruz de bal. de la Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:12

69e minuut.
Paraschivu met een sublieme pass. Klungelig pakt Merik de bal. Yusuf rent richting de bal. Yusuf schiet op doel. Na een snelle pass probeert de la Cruz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Yusuf heeft problemen om de bal te vangen. Merik probeert naar een medespeler te passen. de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz schiet op doel. Buluş probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:13

79e minuut.
Uytterhaegen passt de bal in één keer door. de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf draait met de bal, schiet en ... Timsahlar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:14

82e minuut.
de la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Merik bereikt de bal nog maar net als eerste. Merik probeert naar een medespeler te passen. de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:15

85e minuut.
Manyathi passt de bal zonder na te denken. Paraschivu is nu in balbezit. Paraschivu passt de bal in één keer door. Yusuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusuf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Karslı met een harde bal richting middenveld. Merik kopt de bal weg. de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Manyathi met een sublieme pass. Klungelig pakt Paraschivu de bal. Paraschivu passt de bal met de wreef. Yusuf rent richting de bal. Yusuf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu geeft een hoge lob. Merik kopt de bal weg. Klungelig pakt de la Cruz de bal. de la Cruz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rmak sk 86%, AĞRI KOCAELİSPOR FK 14%.
rmak sk - AĞRI KOCAELİSPOR FK 0:16