Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
68 aksaray belediye spor Caglart
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Çörekçi rent richting de bal. Kömürcü onderschept slim de pass. Kömürcü passt de bal met de wreef. Usta rent richting de bal. Usta schiet op doel. Boşkenar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Alperensoy rent richting de bal. Tandoğan onderschept slim de pass. Tandoğan met een sublieme pass. Kelleme rent richting de bal. Kelleme haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bartınlı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çörekçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hilvan rent richting de bal. Hilvan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Sandıkçıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Altınmakas is nu in balbezit. Kömürcü onderschept slim de pass. Kömürcü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Sandıkçıoğlu de bal. Sandıkçıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kömürcü speelt de bal door. Usta is nu in balbezit. Usta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Alperensoy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çerkez met de inworp. Kelleme is nu in balbezit. Kelleme geeft een hoge lob. Gülbahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çankırılıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çankırılıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Caglart 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 68 aksaray belediye spor 45%, Caglart 55%.
68 aksaray belediye spor - Caglart 1:0

60e minuut.
Çerkez geeft een hoge lob. Altınmakas geeft een hoge lob. Alperensoy probeert de bal aan de voet te houden. Çerkez rent richting de bal. Çerkez geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Çankırılıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çankırılıoğlu draait met de bal, schiet en ... Gülbahar bokst de bal weg. Çankırılıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çankırılıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Caglart 2:0

70e minuut.
Çankırılıoğlu kopt de bal weg. Özat is nu in balbezit. Özat geeft een hoge lob. Usta rent richting de bal. Usta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sandıkçıoğlu is nu in balbezit. Kelleme onderschept slim de pass. Hilvan rent richting de bal. Hilvan haalt uit met een fantastische trap. Gülbahar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
68 aksaray belediye spor - Caglart 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 68 aksaray belediye spor 38%, Caglart 62%.
68 aksaray belediye spor - Caglart 3:0