Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CANPOLAT FC Drosia F C.
Normal Tactiek YTB
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 45.5
poor Schieten excellent
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Deladerrière rent richting de bal. Deladerrière passt de bal zonder na te denken. Chalkidis rent richting de bal. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel. Cicimen bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deladerrière neemt de hoekschop. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Regueiro kopt de bal weg. Deladerrière speelt de bal door. Corbal heeft problemen om de bal te vangen. Corbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - Drosia F C. 0:1

10e minuut.
Eltemiz is nu in balbezit. Eltemiz geeft een lange en hoge pass. Nizamoğlu kopt de bal weg. Chalkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkidis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Deladerrière met een sublieme pass. Chalkidis met een sublieme pass. Corbal is nu in balbezit. Corbal schiet op doel. Cicimen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - Drosia F C. 0:2

16e minuut.
Kinski geeft de bal voor. Deladerrière met een sublieme pass. Corbal is nu in balbezit. Corbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - Drosia F C. 0:3

21e minuut.
Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro passt de bal met de wreef. Corbal rent richting de bal. Corbal draait met de bal, schiet en ... Eltemiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Horvăţ heeft problemen om de bal te vangen. Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Corbal is nu in balbezit. Corbal schiet op doel. Cicimen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - Drosia F C. 0:4

25e minuut.
Deladerrière geeft de bal voor. Cicimen probeert naar een medespeler te passen. Kinski kopt de bal weg. Corbal is nu in balbezit. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Cicimen bokst de bal weg.

28e minuut.
Eltemiz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulkis met een snelle inworp. Horvăţ heeft problemen om de bal te vangen. Horvăţ geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Cicimen trapt de bal weg van het doel. Kinski kopt de bal weg. Daar is Corbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - Drosia F C. 0:5

30e minuut.
Corbal verovert de bal door een tackle van achteren. Chalkidis is nu in balbezit. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - Drosia F C. 0:6

35e minuut.
Taşçıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Taşçıoğlu speelt de bal door. Daar is Utkualan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cicimen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Deladerrière rent richting de bal. Deladerrière probeert naar een medespeler te passen. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel. Cicimen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - Drosia F C. 0:7

44e minuut.
Deladerrière is nu in balbezit. Deladerrière geeft de bal voor. Arısoy heeft problemen om de bal te vangen. Horvăţ geeft een hoge lob. Chalkidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CANPOLAT FC 84%, Drosia F C. 16%.
CANPOLAT FC - Drosia F C. 0:7

48e minuut.
Kinski onderschept slim de pass. Kinski passt de bal zonder na te denken. Chalkidis is nu in balbezit. Corbal is nu in balbezit. Corbal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kinski probeert naar een medespeler te passen. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro geeft een hoge lob. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Elyakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki onderschept slim de pass. Chalkidis rent richting de bal. Chalkidis geeft een lange en hoge pass. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kinski passt de bal in één keer door. Daar is Chalkidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalkidis draait met de bal, schiet en ... Eltemiz probeert de bal aan de voet te houden. Cicimen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - Drosia F C. 0:8

74e minuut.
Horvăţ passt de bal met de wreef. Chalkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ draait met de bal, schiet en ... Eltemiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - Drosia F C. 0:9

78e minuut.
Jańczyk speelt de bal door. Chalkidis rent richting de bal. Chalkidis passt de bal zonder na te denken. Corbal is nu in balbezit. Corbal draait met de bal, schiet en ... Cicimen bokst de bal weg. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ haalt uit met een fantastische trap. Cicimen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - Drosia F C. 0:10

83e minuut.
Kinski passt de bal met de wreef. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro passt de bal met de wreef. Corbal is nu in balbezit. Corbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - Drosia F C. 0:11

83e minuut.
Kütahyalıoğlu met een sublieme pass. Elyakmaz is nu in balbezit. Corbal speelt de bal door. Klungelig pakt Chalkidis de bal. Chalkidis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ geeft een hoge lob. Corbal rent richting de bal. Corbal draait met de bal, schiet en ... Cicimen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CANPOLAT FC - Drosia F C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CANPOLAT FC 81%, Drosia F C. 19%.
CANPOLAT FC - Drosia F C. 0:12