Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorluspor sütspor
4-2-1-3 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
46 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 21.7
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Morán speelt de bal door. Trižný rent richting de bal. Trižný met een sublieme pass. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha haalt uit met een fantastische trap. Arısoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Yarımay verovert de bal door een tackle van achteren. Břežný is nu in balbezit. Břežný met een sublieme pass. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Morán de bal onder controle te krijgen. Břežný rent richting de bal. Břežný speelt de bal door. Swayne is nu in balbezit. Swayne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - sütspor 1:0

11e minuut.
Elver heeft problemen om de bal te vangen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo passt de bal zonder na te denken. Swayne rent richting de bal. Swayne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - sütspor 2:0

16e minuut.
Morán onderschept slim de pass. Morán speelt de bal door. Swayne rent richting de bal. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha draait met de bal, schiet en ... Arısoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Břežný de bal. Břežný probeert naar een medespeler te passen. Abay is nu in balbezit. Mouha onderschept slim de pass. Mouha geeft de bal voor. Arısoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - sütspor 3:0

20e minuut.
Kaplan speelt de bal door. Daar is Konuşmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swayne rent richting de bal. Swayne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - sütspor 4:0

23e minuut.
Baykurt rent richting de bal. Břežný onderschept slim de pass. Břežný passt de bal met de wreef. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Yarımay speelt de bal door. Çörekçi rent richting de bal. Çörekçi geeft de bal voor. Trižný geeft een hoge lob. Swayne krijgt zijn hoofd ertegen. Arısoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arısoy met een sublieme pass. Mouha rent richting de bal. Mouha passt de bal in één keer door. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán probeert naar een medespeler te passen. Swayne is nu in balbezit. Swayne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - sütspor 5:0

32e minuut.
Çanakkale geeft de bal voor. Rizzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Çankırı de bal. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Boysal de bal. Břežný verovert de bal door een tackle van achteren. Břežný speelt de bal door. Swayne is nu in balbezit. Swayne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Swayne rent richting de bal. Břežný rent richting de bal. Břežný probeert naar een medespeler te passen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Elver geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Břežný met de inworp. Swayne is nu in balbezit. Swayne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Kaplan de bal. Əsədov is nu in balbezit. Morán is nu in balbezit. Kaplan onderschept slim de pass. Kaplan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rizzo rent richting de bal. Rizzo draait met de bal, schiet en ... Çanakkale probeert de bal met de borst te controleren. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Trižný geeft een lange en hoge pass. Daar is Çanakkale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouha rent richting de bal. Swayne is nu in balbezit. Swayne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorluspor 28%, sütspor 72%.
Zorluspor - sütspor 5:0

47e minuut.
Morán kopt de bal weg. Yarımay is nu in balbezit. Rizzo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rizzo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

49e minuut.
Trižný probeert naar een medespeler te passen. Břežný bereikt de bal nog maar net als eerste. Břežný passt de bal zonder na te denken. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne haalt uit met een fantastische trap. Arısoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - sütspor 6:0

51e minuut.
Hacıekrem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siper komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Çörekçi geeft de bal voor. Daar is Çanakkale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swayne rent richting de bal. Břežný bereikt de bal nog maar net als eerste. Břežný draait met de bal, schiet en ... Arısoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Břežný probeert naar een medespeler te passen. Swayne is nu in balbezit. Elver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elver krijgt een gele kaart. Swayne is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mouha komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Abay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çankırı rent richting de bal. Břežný verovert de bal door een tackle van achteren. Mouha rent richting de bal. Mouha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Əsədov geeft een hoge lob. Břežný rent richting de bal. Břežný passt de bal in één keer door. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Elver geeft een hoge lob. Břežný rent richting de bal. Břežný passt de bal zonder na te denken. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale rent richting de bal. Swayne onderschept slim de pass. Swayne schiet op doel. Arısoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - sütspor 7:0

68e minuut.
Břežný is nu in balbezit. Morán is nu in balbezit. Morán probeert naar een medespeler te passen. Swayne rent richting de bal. Swayne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Çankırı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha onderschept slim de pass. Mouha speelt de bal door. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - sütspor 8:0

72e minuut.
Çanakkale geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Břežný zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne schiet op doel. Arısoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Boysal is nu in balbezit. Břežný onderschept slim de pass. Břežný speelt de bal door. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha haalt uit met een fantastische trap. Arısoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Mouha rent richting de bal. Mouha passt de bal zonder na te denken. Břežný probeert naar een medespeler te passen. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - sütspor 9:0

80e minuut.
Daar is Çankırı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trižný is nu in balbezit. Trižný passt de bal in één keer door. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Břežný geeft de bal voor. Çankırı kopt de bal weg. Siper probeert de bal aan de voet te houden. Břežný rent richting de bal. Břežný geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Swayne rent richting de bal. Swayne schiet op doel. Arısoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Çanakkale probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trižný met de inworp. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha draait met de bal, schiet en ... Arısoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Swayne rent richting de bal. Swayne haalt uit met een fantastische trap. Arısoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - sütspor 10:0

88e minuut.
Konuşmaz probeert naar een medespeler te passen. Çankırı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çankırı passt de bal met de wreef. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorluspor 20%, sütspor 80%.
Zorluspor - sütspor 10:0