Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni Tekirdağspor onurr
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Kutlu met een sublieme pass. Satılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Düzceliler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Düzceliler is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Satılmaz passt de bal in één keer door. Daar is Sevgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İskenderun speelt de bal door. Bitlisliler is nu in balbezit. Bitlisliler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Tekirdağspor 49%, onurr 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yeni Tekirdağspor - onurr 0:0

47e minuut.
Pakbaz kopt de bal weg. Yumurtalık heeft problemen om de bal te vangen. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitlisliler is nu in balbezit. Bitlisliler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - onurr 0:1

50e minuut.
Bayülgen kopt de bal weg. Pekuysal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuysal passt de bal zonder na te denken. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Yumurtalık rent richting de bal. Pakbaz onderschept slim de pass. Pakbaz passt de bal in één keer door. Bitlisliler is nu in balbezit. Bitlisliler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Satılmaz probeert naar een medespeler te passen. Yumurtalık rent richting de bal. Pakbaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bitlisliler is nu in balbezit. Bitlisliler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sütlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Yumurtalık verovert de bal door een tackle van achteren. Yumurtalık geeft een lange en hoge pass. Sağlamsoy rent richting de bal. Afyonkarahisarlı is nu in balbezit. Afyonkarahisarlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yeni Tekirdağspor - onurr 1:1

83e minuut.
Satılmaz probeert naar een medespeler te passen. Bitlisliler heeft problemen om de bal te vangen. Bitlisliler met een sublieme pass. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bitlisliler verovert de bal door een tackle van achteren. Bingöllüoğlu begaat een overtreding. Bitlisliler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pekuysal met een snel genomen vrije trap. Yumurtalık heeft problemen om de bal te vangen. Tanağartan is nu in balbezit. Tanağartan met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Tekirdağspor 63%, onurr 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yeni Tekirdağspor - onurr 1:1