Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yke fc Kalkedon FC
1v1 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten hopeloos
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Kölemen geeft een lange en hoge pass. Sezginer speelt de bal door. Canalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkar rent richting de bal. Bolkar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Adveren passt de bal met de wreef. Yukarı rent richting de bal. Yukarı passt de bal met de wreef. Canalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Niculaie probeert naar een medespeler te passen. Yörük kopt de bal weg. Canalan rent richting de bal. Canalan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Niculaie de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Yukarı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolkar speelt de bal door. Canalan rent richting de bal. Canalan schiet op doel. Niculaie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kutluoğlu probeert naar een medespeler te passen. Sezginer rent richting de bal. Sezginer met een sublieme pass. Canalan rent richting de bal. Canalan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Adveren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lejnert probeert naar een medespeler te passen. Elbiz met een sublieme pass. Canalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalan haalt uit met een fantastische trap. Niculaie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canalan is nu in balbezit. Canalan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Adveren onderschept slim de pass. Baloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Baloğlu speelt de bal door. Canalan is nu in balbezit. Canalan haalt uit met een fantastische trap. Niculaie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Elbiz is nu in balbezit. Elbiz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Canalan de bal. Canalan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
yke fc - Kalkedon FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yke fc 81%, Kalkedon FC 19%.
yke fc - Kalkedon FC 0:1

50e minuut.
Adveren verovert de bal door een tackle van achteren. Baloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloğlu passt de bal in één keer door. Elbiz rent richting de bal. Elbiz met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yukarı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolkar met een sublieme pass. Canalan is nu in balbezit. Canalan haalt uit met een fantastische trap. Niculaie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Karaoğuz geeft een lange en hoge pass. Elbiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbiz met een sublieme pass. Canalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalan haalt uit met een fantastische trap. Niculaie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Adveren rent richting de bal. Adveren passt de bal zonder na te denken. Yörük probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Canalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kölemen passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yukarı zal de hoekschop nemen. Baloğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Niculaie probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
MacNider bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNider passt de bal met de wreef. Niculaie probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elbiz zal de hoekschop nemen. Niculaie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canalan is nu in balbezit. Canalan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kölemen passt de bal in één keer door. Yukarı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yukarı passt de bal zonder na te denken. Canalan rent richting de bal. Canalan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś onderschept slim de pass. Gabryś speelt de bal door. Adveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Adveren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yke fc - Kalkedon FC 1:1

80e minuut.
Klungelig pakt MacNider de bal. Yukarı onderschept slim de pass. Yukarı geeft de bal voor. Baloğlu is nu in balbezit. Baloğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yke fc 70%, Kalkedon FC 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yke fc - Kalkedon FC 1:1