Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaKaRaMaSuKo sütspor
k.a Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 19.2
good Schieten poor
solid Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Konuşmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Konuşmaz probeert naar een medespeler te passen. Çankırı is nu in balbezit. Dévánszki onderschept slim de pass. Dévánszki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Yarımay rent richting de bal. Uebersax onderschept slim de pass. Uebersax probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dévánszki de bal. Dévánszki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Siedlecki geeft een hoge lob. Baykurt probeert de bal aan de voet te houden. Uebersax kopt de bal weg. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Boysal rent richting de bal. Boysal geeft een hoge lob. Inworp. Uebersax met de inworp. Cichecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Roman probeert de bal aan de voet te houden. Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Harper passt de bal met de wreef. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Arısoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cichecki zal de hoekschop nemen. Roman springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Siedlecki met de inworp. Uebersax speelt de bal door. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Yarımay met een sublieme pass. Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Harper passt de bal zonder na te denken. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki schiet op doel. Arısoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

38e minuut.
Uebersax geeft een hoge lob. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki probeert naar een medespeler te passen. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Elver de bal. Roman rent richting de bal. Roman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boysal bereikt de bal nog maar net als eerste. Boysal passt de bal met de wreef. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - sütspor 1:0

42e minuut.
Georgoudakis met een sublieme pass. Roman kan de bal niet met de borst controleren. Roman met een sublieme pass. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - sütspor 2:0

44e minuut.
Konuşmaz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şenocak. Konuşmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yarımay met een snel genomen vrije trap. Baykurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykurt probeert naar een medespeler te passen. Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz haalt uit met een fantastische trap. Georgoudakis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaKaRaMaSuKo 33%, sütspor 67%.
MaKaRaMaSuKo - sütspor 2:0

47e minuut.
Cichecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boysal rent richting de bal. Harper verovert de bal door een tackle van achteren. Roman is nu in balbezit. Roman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Harper geeft de bal voor. Doeltrap. Arısoy trapt de bal weg van het doel. Harper kan de bal niet met de borst controleren. Harper geeft een hoge lob. Paal! Arısoy met een sublieme pass. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki passt de bal in één keer door. Uebersax is nu in balbezit. Uebersax geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kaplan rent richting de bal. Cichecki onderschept slim de pass. Cichecki passt de bal in één keer door. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Arısoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - sütspor 3:0

59e minuut.
Abay geeft de bal voor. Inworp. Uebersax met een snelle inworp. Cichecki geeft een hoge lob. Roman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Cichecki de bal onder controle te krijgen. Harper rent richting de bal. Harper geeft de bal voor. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... Paal!

67e minuut.
Daar is Yarımay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki met een sublieme pass. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - sütspor 4:0

69e minuut.
Roman rent richting de bal. Dévánszki rent richting de bal. Uebersax is nu in balbezit. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Cichecki met een snelle inworp. Uebersax met een sublieme pass. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki schiet op doel. Arısoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - sütspor 5:0

78e minuut.
Dévánszki passt de bal in één keer door. Cichecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Boysal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Elver trapt de bal weg van het doel. Cichecki geeft de bal voor. Dévánszki is nu in balbezit. Roman is nu in balbezit. Roman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Arısoy met een harde bal richting middenveld. Uebersax probeert de bal met de borst te controleren. Uebersax passt de bal met de wreef. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki schiet op doel. Arısoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Roman heeft problemen om de bal te vangen. Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman rent richting de bal. Uebersax rent richting de bal. Uebersax haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaKaRaMaSuKo - sütspor 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaKaRaMaSuKo 23%, sütspor 77%.
MaKaRaMaSuKo - sütspor 6:0