Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NeRik Spor Zorluspor
DE 2 Tactiek 4-2-1-3
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37.8 gemiddelde waardering 48
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen solide
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Břežný onderschept slim de pass. Břežný passt de bal in één keer door. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne haalt uit met een fantastische trap. Zubris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Mouha de bal. Tellioğlu is nu in balbezit. Mouha verovert de bal door een tackle van achteren. Mouha geeft de bal voor. Fonfara krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Bayburtlular speelt de bal door. Morán is nu in balbezit. Břežný speelt de bal door. Mouha rent richting de bal. Mouha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dziewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewicki passt de bal met de wreef. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha verovert de bal door een tackle van achteren. Mouha haalt uit met een fantastische trap. Zubris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Lodyga geeft een lange en hoge pass. Morán kan de bal niet met de borst controleren. Morán met een sublieme pass. Fonfara is nu in balbezit. Fonfara schiet op doel. Zubris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Daar is Swayne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütüncü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mouha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mouha wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bayburtlular probeert naar een medespeler te passen. Kuytubahar rent richting de bal. Morán begaat een overtreding. Morán krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Fonfara speelt de bal door. Lodyga is nu in balbezit. Swayne verovert de bal door een tackle van achteren. Swayne draait met de bal, schiet en ... Zubris werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Fonfara rent richting de bal. Fonfara passt de bal met de wreef. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha geeft een lange en hoge pass. Swayne maakt een snoekduik en kopt de bal. Zubris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Břežný is nu in balbezit. Břežný passt de bal met de wreef. Mouha is nu in balbezit. Mouha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NeRik Spor - Zorluspor 0:1

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Əsədov de bal onder controle te krijgen. Yavuz is nu in balbezit. Əsədov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əsədov krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pongrácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Břežný verovert de bal door een tackle van achteren. Břežný passt de bal in één keer door. Mouha is nu in balbezit. Mouha draait met de bal, schiet en ... Zubris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dziewicki passt de bal zonder na te denken. Swayne is nu in balbezit. Tellioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tellioğlu krijgt een gele kaart. Břežný raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trižný komt het veld opgelopen. Mouha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Swayne krijgt zijn hoofd ertegen. Zubris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Morán probeert naar een medespeler te passen. Fonfara rent richting de bal. Nyers is nu in balbezit. Fonfara verovert de bal door een tackle van achteren. Fonfara haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeRik Spor 79%, Zorluspor 21%.
NeRik Spor - Zorluspor 0:1

49e minuut.
Pongrácz is nu in balbezit. Pongrácz geeft de bal voor. Trižný probeert naar een medespeler te passen. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Morán geeft een hoge lob. Swayne is nu in balbezit. Tellioğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tellioğlu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Swayne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Swayne neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Swayne is nu in balbezit. Swayne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mouha is nu in balbezit. Lodyga onderschept slim de pass. Dziewicki onderschept slim de pass. Dziewicki geeft een lange en hoge pass. Sesken rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pongrácz verovert de bal door een tackle van achteren. Pongrácz geeft een hoge lob. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne haalt uit met een fantastische trap. Zubris werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Nyers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fonfara rent richting de bal. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NeRik Spor - Zorluspor 0:2

68e minuut.
Nyers met een sublieme pass. Trižný bereikt de bal nog maar net als eerste. Trižný passt de bal in één keer door. Swayne is nu in balbezit. Swayne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Lodyga kopt de bal weg. Fonfara rent richting de bal. Fonfara passt de bal met de wreef. Swayne is nu in balbezit. Swayne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hobai speelt de bal door. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongrácz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pongrácz krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Çörekçi controleert de bal met de borst. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar passt de bal in één keer door. Yavuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ernens met een harde bal richting middenveld. Tütüncü kopt de bal weg. Əsədov geeft een lange en hoge pass. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara schiet op doel. Zubris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeRik Spor 70%, Zorluspor 30%.
NeRik Spor - Zorluspor 0:2