Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orcungns onurr
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Bitlisliler onderschept slim de pass. Bitlisliler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tebeşirci de bal. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
İskenderun speelt de bal door. Bitlisliler rent richting de bal. Bitlisliler passt de bal met de wreef. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tebeşirci trapt de bal weg. Pekuysal kopt de bal weg. Bitlisliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitlisliler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orcungns - onurr 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orcungns 64%, onurr 36%.
Orcungns - onurr 0:1

49e minuut.
Tanağartan passt de bal in één keer door. Antalya rent richting de bal. Pekuysal met een sublieme pass. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orcungns - onurr 0:2

52e minuut.
Dayı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İskenderun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bitlisliler rent richting de bal. Bitlisliler geeft een hoge lob. Alasya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Pekuysal is nu in balbezit. Pekuysal probeert naar een medespeler te passen. Cezveci speelt de bal door. Kafkasoğlu is nu in balbezit. Kafkasoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bitlisliler onderschept slim de pass. Bitlisliler met een sublieme pass. Osmanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz verovert de bal door een tackle van achteren. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pekuysal is nu in balbezit. Pekuysal passt de bal in één keer door. Tebeşirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitlisliler onderschept slim de pass. Bitlisliler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Antalya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitlisliler onderschept slim de pass. Bitlisliler met een sublieme pass. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orcungns - onurr 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orcungns 64%, onurr 36%.
Orcungns - onurr 0:3