Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nordia Yeni Tekirdağspor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Bingöllüoğlu kopt de bal weg. Sevgi is nu in balbezit. Sevgi probeert naar een medespeler te passen. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nordia - Yeni Tekirdağspor 0:1

32e minuut.
Nagaş onderschept slim de pass. Bingöllüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingöllüoğlu met een sublieme pass. Sağlamsoy rent richting de bal. Sağlamsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nordia - Yeni Tekirdağspor 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nordia 45%, Yeni Tekirdağspor 55%.
nordia - Yeni Tekirdağspor 0:2

51e minuut.
Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagaş onderschept slim de pass. Nagaş geeft de bal voor. Oğuzel is nu in balbezit. Oğuzel haalt uit met een fantastische trap. Bölen bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Erarslan geeft de bal voor. Oğuzel is nu in balbezit. Met opzet legt Osmangazi zijn tegenspeler op de grond. Osmangazi krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşoğlu onderschept slim de pass. Hacıbektaşoğlu geeft een hoge lob. Oğuzel is nu in balbezit. Oğuzel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Müniroğlu is nu in balbezit. Müniroğlu passt de bal zonder na te denken. Oğuzel is nu in balbezit. Oğuzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nordia - Yeni Tekirdağspor 1:2

76e minuut.
Alpsoy geeft een hoge lob. Inworp. Samsun met de inworp. Afyonkarahisarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Afyonkarahisarlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nordia 45%, Yeni Tekirdağspor 55%.
nordia - Yeni Tekirdağspor 1:2