Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalkedon FC Club Legend FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Sezginer kopt de bal weg. İnak bereikt de bal nog maar net als eerste. İnak passt de bal in één keer door. Nadide rent richting de bal. Nadide draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hınzır geeft de bal voor. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yörük. Yörük krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Zaferekoşan is nu in balbezit. Zaferekoşan geeft de bal voor. Kayı rent richting de bal. Hacıbektaşıveli is nu in balbezit. Hacıbektaşıveli haalt uit met een fantastische trap. Yunus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalkedon FC 62%, Club Legend FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalkedon FC - Club Legend FC 0:0

56e minuut.
İnak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloğlu onderschept slim de pass. Baloğlu probeert naar een medespeler te passen. Canalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalan draait met de bal, schiet en ... Çekiç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Baloğlu passt de bal in één keer door. Canalan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dinçbaş. Dinçbaş krijgt een gele kaart. Canalan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yörük zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Canalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dinçbaş geeft de bal voor. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı speelt de bal door. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - Club Legend FC 0:1

83e minuut.
Hacıbektaşıveli is nu in balbezit. Karaoğuz rent richting de bal. Karaoğuz passt de bal met de wreef. Hacıbektaşıveli heeft problemen om de bal te vangen. Hacıbektaşıveli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalkedon FC 46%, Club Legend FC 54%.
Kalkedon FC - Club Legend FC 0:1