Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yke fc BAL PORSUKLARI
1v1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
76% Spel op eigen helft 24%
9 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten hopeloos
matig Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Dokuz rent richting de bal. Dokuz probeert naar een medespeler te passen. Turgut bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. Niculaie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. Niculaie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
yke fc - BAL PORSUKLARI 0:1

3e minuut.
Adveren probeert naar een medespeler te passen. Niculaie heeft problemen om de bal te vangen. Niculaie met een sublieme pass. Adveren rent richting de bal. Adveren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aydan trapt de bal weg. Karaalibey is nu in balbezit. Karaalibey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kuzey geeft de bal voor. Adveren kopt de bal weg. Kölemen rent richting de bal. Turgut onderschept slim de pass. Turgut schiet op doel. Niculaie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maciocha speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ötmez met een snelle inworp. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turgut heeft problemen om de bal te vangen. Turgut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yke fc - BAL PORSUKLARI 0:2

10e minuut.
Mardinlioğlu is nu in balbezit. Mardinlioğlu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Adveren de bal onder controle te krijgen. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Karaalibey passt de bal zonder na te denken. Dönmez rent richting de bal. Dönmez probeert naar een medespeler te passen. Mardinlioğlu rent richting de bal. Mardinlioğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Arslanoğlu de bal. Adveren is nu in balbezit. Dönmez rent richting de bal. Adveren onderschept slim de pass. Adveren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Adveren rent richting de bal. Adveren passt de bal in één keer door. Turgut is nu in balbezit. Turgut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yke fc - BAL PORSUKLARI 0:3

32e minuut.
Adveren met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ötmez met een snelle inworp. Turgut rent richting de bal. Turgut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey draait met de bal, schiet en ... Niculaie bokst de bal weg.

34e minuut.
Kuzey geeft een lange en hoge pass. Sancaktaroğlu rent richting de bal. Sancaktaroğlu passt de bal zonder na te denken. Adveren controleert de bal met de borst. Adveren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mardinlioğlu kopt de bal weg. Turgut rent richting de bal. Turgut passt de bal zonder na te denken. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Aydan geeft een hoge lob. Daar is Dönmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dönmez speelt de bal door. Turgut bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yke fc 79%, BAL PORSUKLARI 21%.
yke fc - BAL PORSUKLARI 0:3

49e minuut.
Mardinlioğlu is nu in balbezit. Mardinlioğlu passt de bal zonder na te denken. Turgut is nu in balbezit. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yke fc - BAL PORSUKLARI 0:4

53e minuut.
Adveren draait met de bal, schiet en ... Burdurlu met een sublieme pass. Karaalibey probeert naar een medespeler te passen. Turgut bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgut draait met de bal, schiet en ... Niculaie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
MacNider passt de bal met de wreef. Gabryś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey rent richting de bal. Karaalibey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yke fc - BAL PORSUKLARI 0:5

72e minuut.
Doeltrap. Niculaie met een harde bal richting middenveld. Daar is Ötmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adveren is nu in balbezit. Adveren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ötmez met de inworp. Karaalibey geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuzey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turgut rent richting de bal. Turgut schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Adveren probeert naar een medespeler te passen. Sümerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Janocha is nu in balbezit. Janocha passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Sümerli de bal onder controle te krijgen. Niculaie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yke fc 74%, BAL PORSUKLARI 26%.
yke fc - BAL PORSUKLARI 0:5