Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorluspor MaKaRaMaSuKo
4-2-1-3 Tactiek k.a
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 41.5
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen matig


10e minuut.
Harper met een sublieme pass. Oross geeft een hoge lob. Roman kopt de bal weg. Dévánszki probeert de bal met de borst te controleren. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Ernens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ernens probeert naar een medespeler te passen. Dziewicki kopt de bal weg. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara is nu in balbezit. Fonfara schiet op doel. Paal! Georgoudakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - MaKaRaMaSuKo 1:0

16e minuut.
Morán passt de bal met de wreef. Fonfara rent richting de bal. Fonfara met een sublieme pass. Swayne is nu in balbezit. Swayne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - MaKaRaMaSuKo 2:0

19e minuut.
Morán rent richting de bal. Uebersax verovert de bal door een tackle van achteren. Uebersax passt de bal in één keer door. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cichecki geeft een hoge lob. Bosco heeft problemen om de bal te vangen. Bosco geeft de bal voor. Swayne rent richting de bal. Swayne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Fonfara verovert de bal door een tackle van achteren. Fonfara probeert naar een medespeler te passen. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne schiet op doel. Georgoudakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - MaKaRaMaSuKo 3:0

39e minuut.
Fonfara speelt de bal door. Trižný is nu in balbezit. Mouha is nu in balbezit. Mouha haalt uit met een fantastische trap. Şenocak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorluspor 39%, MaKaRaMaSuKo 61%.
Zorluspor - MaKaRaMaSuKo 3:0

47e minuut.
Siedlecki heeft problemen om de bal te vangen. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenocak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fonfara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mouha komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Cichecki is nu in balbezit. Swayne verovert de bal door een tackle van achteren. Cichecki speelt de bal door. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dziewicki met een sublieme pass. Mouha rent richting de bal. Oross is nu in balbezit. Mouha onderschept slim de pass. Mouha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha passt de bal met de wreef. Dziewicki is nu in balbezit. Dziewicki geeft de bal voor. Şenocak kopt de bal weg. Georgoudakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Oross rent richting de bal. Dziewicki onderschept slim de pass. Dziewicki geeft de bal voor. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Mouha de bal. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mouha. Mouha krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Fonfara geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Siedlecki de bal onder controle te krijgen. Fonfara verovert de bal door een tackle van achteren. Fonfara geeft de bal voor. Mouha krijgt zijn hoofd ertegen. Georgoudakis bokst de bal weg.

74e minuut.
Dziewicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Oross de bal. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha draait met de bal, schiet en ... Georgoudakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Roman kopt de bal weg. Bosco speelt de bal door. Daar is Hobai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mouha passt de bal met de wreef. Dziewicki rent richting de bal. Dziewicki passt de bal met de wreef. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara draait met de bal, schiet en ... Georgoudakis bokst de bal weg.

86e minuut.
Əsədov speelt de bal door. Klungelig pakt Bosco de bal. Bosco geeft een hoge lob. Swayne is nu in balbezit. Swayne draait met de bal, schiet en ... Georgoudakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Daar is Bosco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hobai is nu in balbezit. Hobai geeft een hoge lob. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorluspor 36%, MaKaRaMaSuKo 64%.
Zorluspor - MaKaRaMaSuKo 3:0