Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sütspor NeRik Spor
Normal Tactiek DE 2
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 33.3
slecht Schieten solide
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Çankırı rent richting de bal. Kuytubahar onderschept slim de pass. Kuytubahar passt de bal in één keer door. Yavuz rent richting de bal. Yavuz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Yarımay geeft een lange en hoge pass. Bayburtlular is nu in balbezit. Bayburtlular passt de bal zonder na te denken. Yavuz rent richting de bal. Yavuz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Tütüncü verovert de bal door een tackle van achteren. Tütüncü met een sublieme pass. Elver is nu in balbezit. Geçitvermez onderschept slim de pass. Geçitvermez haalt uit met een fantastische trap. Arısoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaplan kopt de bal weg. Baykurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bayburtlular zijn tegenspeler op de grond. Bayburtlular is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Baykurt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Tütüncü met een sublieme pass. Yavuz rent richting de bal. Geçitvermez rent richting de bal. Geçitvermez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sütspor - NeRik Spor 0:1

15e minuut.
Kuytubahar onderschept slim de pass. Yarımay onderschept slim de pass. Sesken begaat een overtreding. Sesken krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nyers probeert naar een medespeler te passen. Kuytubahar rent richting de bal. Abay onderschept slim de pass. Kuytubahar onderschept slim de pass. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sütspor - NeRik Spor 0:2

30e minuut.
Abay speelt de bal door. Yavuz is nu in balbezit. Yavuz passt de bal met de wreef. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Arısoy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
sütspor - NeRik Spor 0:3

36e minuut.
Yavuz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Geçitvermez de bal. Yarımay bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavuz onderschept slim de pass. Yavuz schiet op doel. Arısoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sesken is nu in balbezit. Sesken schiet op doel. Arısoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Geçitvermez bereikt de bal nog maar net als eerste. Geçitvermez passt de bal met de wreef. Tütüncü met een sublieme pass. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Baykurt kopt de bal weg. Nyers bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyers geeft de bal voor. Yavuz rent richting de bal. Yavuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Boysal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tütüncü met een snelle inworp. Geçitvermez kan de bal niet met de borst controleren. Geçitvermez haalt uit met een fantastische trap. Arısoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Elver bereikt de bal nog maar net als eerste. Elver geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geçitvermez met een snelle inworp. Sesken geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sütspor 63%, NeRik Spor 37%.
sütspor - NeRik Spor 0:3

48e minuut.
Tütüncü passt de bal zonder na te denken. Geçitvermez rent richting de bal. Geçitvermez passt de bal in één keer door. Yavuz rent richting de bal. Yavuz schiet op doel. Paal!

51e minuut.
Yağın bereikt de bal nog maar net als eerste. Siper bereikt de bal nog maar net als eerste. Siper passt de bal in één keer door. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Siper kopt de bal weg. Lodyga geeft een hoge lob. Yavuz kopt de bal weg. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Yavuz de bal. Sesken is nu in balbezit. Yarımay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sesken raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sesken neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
sütspor - NeRik Spor 0:4

65e minuut.
Çanakkale verovert de bal door een tackle van achteren. Sesken is nu in balbezit. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. Arısoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sütspor - NeRik Spor 0:5

70e minuut.
Yavuz is nu in balbezit. Kuytubahar rent richting de bal. Yavuz rent richting de bal. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kuytubahar speelt de bal door. Tütüncü bereikt de bal nog maar net als eerste. Tütüncü passt de bal met de wreef. Sesken is nu in balbezit. Sesken draait met de bal, schiet en ... Arısoy bokst de bal weg.

79e minuut.
Siper heeft problemen om de bal te vangen. Kaplan is nu in balbezit. Tütüncü onderschept slim de pass. Geçitvermez bereikt de bal nog maar net als eerste. Geçitvermez schiet op doel. Arısoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Tütüncü probeert naar een medespeler te passen. Yavuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kuytubahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yavuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sütspor 78%, NeRik Spor 22%.
sütspor - NeRik Spor 0:5