Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BAL PORSUKLARI Kalkedon FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten hopeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


18e minuut.
Elbiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbiz geeft de bal voor. Daar is Sancaktaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canalan rent richting de bal. Canalan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAL PORSUKLARI - Kalkedon FC 0:1

43e minuut.
Zonguldak is nu in balbezit. Zonguldak probeert naar een medespeler te passen. Canalan rent richting de bal. Canalan haalt uit met een fantastische trap. Burdurlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAL PORSUKLARI - Kalkedon FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAL PORSUKLARI 70%, Kalkedon FC 30%.
BAL PORSUKLARI - Kalkedon FC 0:2

47e minuut.
Bolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dönmez onderschept slim de pass. Dönmez probeert naar een medespeler te passen. Karaoğuz is nu in balbezit. Karaoğuz passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
BAL PORSUKLARI - Kalkedon FC 1:2

49e minuut.
Bolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgut verovert de bal door een tackle van achteren. Baloğlu rent richting de bal. Turgut verovert de bal door een tackle van achteren. Turgut draait met de bal, schiet en ... Yunus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kutluoğlu geeft de bal voor. Yukarı kopt de bal weg. Kılıççı bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalan onderschept slim de pass. Canalan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dönmez is nu in balbezit. Baloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalan rent richting de bal. Canalan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Dönmez rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ötmez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaalibey heeft problemen om de bal te vangen. Karaalibey geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAL PORSUKLARI 54%, Kalkedon FC 46%.
BAL PORSUKLARI - Kalkedon FC 1:2