Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Legend FC yke fc
Normal Tactiek 1v1
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
26 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 31.1
unsatisfactory Schieten average
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zaferekoşan passt de bal met de wreef. Nadide probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hacıbektaşıveli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadide rent richting de bal. Nadide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Zaferekoşan passt de bal in één keer door. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli haalt uit met een fantastische trap. Kayı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - yke fc 1:0

4e minuut.
Kölemen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaferekoşan met de inworp. Nadide rent richting de bal. Nadide schiet op doel. Ormancı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Durmuş rent richting de bal. Adveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmuş verovert de bal door een tackle van achteren. Durmuş geeft een lange en hoge pass. Hacıbektaşıveli springt en kopt de bal. Ormancı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Adveren kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaferekoşan met de inworp. Nadide rent richting de bal. Nadide met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ormancı met een harde bal richting middenveld. Nadide kopt de bal weg. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - yke fc 2:0

15e minuut.
Zaferekoşan is nu in balbezit. Zaferekoşan speelt de bal door. Nadide rent richting de bal. Nadide haalt uit met een fantastische trap. Ormancı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - yke fc 3:0

16e minuut.
Hacıbektaşıveli rent richting de bal. Hacıbektaşıveli passt de bal zonder na te denken. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Adveren is nu in balbezit. Adveren draait met de bal, schiet en ... Çekiç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez geeft een lange en hoge pass. Zaferekoşan rent richting de bal. Zaferekoşan passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hacıbektaşıveli is nu in balbezit. Hacıbektaşıveli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kayı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadide rent richting de bal. Nadide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - yke fc 4:0

19e minuut.
Adveren probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ormancı de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - yke fc 5:0

22e minuut.
Zaferekoşan passt de bal zonder na te denken. Kayı is nu in balbezit. Kayı passt de bal in één keer door. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - yke fc 6:0

25e minuut.
Zaferekoşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferekoşan speelt de bal door. Klungelig pakt Hacıbektaşıveli de bal. Hacıbektaşıveli schiet op doel. Ormancı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Nadide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadide schiet op doel. Ormancı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - yke fc 7:0

27e minuut.
Kayı is nu in balbezit. Kayı passt de bal in één keer door. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli draait met de bal, schiet en ... Ormancı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - yke fc 8:0

30e minuut.
Durmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmuş speelt de bal door. Hacıbektaşıveli is nu in balbezit. Hacıbektaşıveli haalt uit met een fantastische trap. Ormancı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - yke fc 9:0

32e minuut.
Niculaie rent richting de bal. Kayı verovert de bal door een tackle van achteren. Kayı speelt de bal door. Klungelig pakt Nadide de bal. Nadide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kayı passt de bal in één keer door. Daar is Hacıbektaşıveli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide draait met de bal, schiet en ... Ormancı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hacıbektaşıveli rent richting de bal. Hacıbektaşıveli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Terlemez met een snelle inworp. Nadide controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lejnert. Nadide is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nadide neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mechuragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechuragui onderschept slim de pass. Mechuragui met een sublieme pass. Maciocha probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Adveren is nu in balbezit. Adveren passt de bal zonder na te denken. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś geeft de bal voor. Adveren kopt de bal weg. Ormancı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gabryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabryś met een sublieme pass. Kölemen speelt de bal door. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Legend FC 17%, yke fc 83%.
Club Legend FC - yke fc 9:0

48e minuut.
Terlemez met de inworp. Nadide controleert de bal met de borst. Adveren rent richting de bal. Nadide onderschept slim de pass. Nadide passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - yke fc 10:0

50e minuut.
Nadide is nu in balbezit. Nadide passt de bal in één keer door. Zaferekoşan rent richting de bal. Nadide is nu in balbezit. Nadide haalt uit met een fantastische trap. Ormancı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kölemen is nu in balbezit. Kölemen geeft een hoge lob. Terlemez kopt de bal weg. Adveren is nu in balbezit. Adveren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - yke fc 10:1

54e minuut.
Maciocha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zaferekoşan met een snelle inworp. Nadide is nu in balbezit. Nadide probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kölemen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kayı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide met een sublieme pass. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - yke fc 11:1

66e minuut.
Adveren is nu in balbezit. Zaferekoşan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adveren. Adveren krijgt een gele kaart. Zaferekoşan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İnak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hacıbektaşıveli rent richting de bal. Hacıbektaşıveli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Legend FC - yke fc 12:1

71e minuut.
Adveren speelt de bal door. Klungelig pakt Lejnert de bal. Lejnert geeft een hoge lob. Adveren rent richting de bal. Adveren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zaferekoşan met de inworp. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert probeert naar een medespeler te passen. Nadide is nu in balbezit. Nadide geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Durmuş verovert de bal door een tackle van achteren. Durmuş met een sublieme pass. Nadide rent richting de bal. Nadide schiet op doel. Ormancı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ormancı probeert naar een medespeler te passen. Adveren bereikt de bal nog maar net als eerste. İnak rent richting de bal. Adveren onderschept slim de pass. Adveren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Legend FC 23%, yke fc 77%.
Club Legend FC - yke fc 12:1