Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
onurr sütspor
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Çankırı is nu in balbezit. Pakbaz onderschept slim de pass. Pakbaz probeert naar een medespeler te passen. Tanağartan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanağartan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Kaplan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaplan passt de bal in één keer door. Bayülgen is nu in balbezit. Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz haalt uit met een fantastische trap. Altındiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Pekuysal rent richting de bal. Kaplan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplan probeert naar een medespeler te passen. Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Çankırı kopt de bal weg. Daar is Karabatak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
İskenderun probeert naar een medespeler te passen. Pakbaz is nu in balbezit. Bitlisliler rent richting de bal. Bitlisliler draait met de bal, schiet en ... Elver probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bayülgen geeft een lange en hoge pass. Çanakkale controleert de bal met de borst. Pakbaz is nu in balbezit. Bitlisliler rent richting de bal. Bitlisliler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pekuysal is nu in balbezit. Kaplan verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplan met een sublieme pass. Konuşmaz is nu in balbezit. Konuşmaz schiet op doel. Altındiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Satılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Satılmaz passt de bal met de wreef. Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz verovert de bal door een tackle van achteren. Pakbaz draait met de bal, schiet en ... Arısoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arısoy probeert naar een medespeler te passen. Bayülgen kopt de bal weg. Klungelig pakt Pakbaz de bal. Bitlisliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitlisliler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: onurr 56%, sütspor 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
onurr - sütspor 0:0

47e minuut.
Pakbaz onderschept slim de pass. Pakbaz passt de bal zonder na te denken. Bitlisliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitlisliler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
onurr - sütspor 1:0

52e minuut.
Çankırı kopt de bal weg. Konuşmaz is nu in balbezit. Konuşmaz passt de bal met de wreef. Kaplan rent richting de bal. Kaplan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Altındiş met een sublieme pass. Çankırı kopt de bal weg. Kaplan rent richting de bal. Kaplan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tanağartan probeert naar een medespeler te passen. Yarımay met een sublieme pass. Çankırı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitlisliler rent richting de bal. Bitlisliler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Satılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Satılmaz geeft de bal voor. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pekuysal met een snelle inworp. Klungelig pakt Karabatak de bal. Siper bereikt de bal nog maar net als eerste. Siper geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: onurr 53%, sütspor 47%.
onurr - sütspor 1:0