Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni Tekirdağspor Zorluspor
Normal Tactiek 4-2-1-3
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Trižný probeert naar een medespeler te passen. Sütlü is nu in balbezit. Asilkurt onderschept slim de pass. Asilkurt schiet op doel. Bölen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bölen trapt de bal weg. Bingöllüoğlu kopt de bal weg. Əsədov met een sublieme pass. Klungelig pakt Asilkurt de bal. Asilkurt draait met de bal, schiet en ... Paal! Bölen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Trižný is nu in balbezit. Trižný geeft een hoge lob. Swayne heeft problemen om de bal te vangen. Swayne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - Zorluspor 0:1

13e minuut.
Hobai rent richting de bal. Hobai geeft een hoge lob. Daar is Kutlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kutlu passt de bal met de wreef. Swayne rent richting de bal. Swayne passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Asilkurt de bal. Asilkurt schiet op doel. Bölen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - Zorluspor 0:2

17e minuut.
Afyonkarahisarlı heeft problemen om de bal te vangen. Asilkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Bingöllüoğlu is nu in balbezit. Asilkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - Zorluspor 0:3

26e minuut.
Sevgi is nu in balbezit. Buğday rent richting de bal. Buğday probeert naar een medespeler te passen. Asilkurt heeft problemen om de bal te vangen. Asilkurt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - Zorluspor 0:4

31e minuut.
Asilkurt is nu in balbezit. Osmangazi rent richting de bal. Asilkurt is nu in balbezit. Rizzo rent richting de bal. Rizzo schiet op doel. Bölen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Trižný rent richting de bal. Trižný passt de bal met de wreef. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Buğday is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Afyonkarahisarlı. Buğday raakt geblesseerd tijdens het duel. Əsədov met een snel genomen vrije trap. Asilkurt springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Yumurtalık onderschept slim de pass. Inworp. Dziewicki met de inworp. Swayne is nu in balbezit. Swayne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - Zorluspor 0:5

43e minuut.
Buğday met een sublieme pass. Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo onderschept slim de pass. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap. Bölen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rizzo rent richting de bal. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - Zorluspor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Tekirdağspor 73%, Zorluspor 27%.
Yeni Tekirdağspor - Zorluspor 0:6

49e minuut.
Klungelig pakt Dziewicki de bal. Dziewicki probeert naar een medespeler te passen. Sütlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sütlü geeft de bal voor. Trižný kopt de bal weg. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - Zorluspor 0:7

52e minuut.
Asilkurt is nu in balbezit. Trižný bereikt de bal nog maar net als eerste. Trižný passt de bal zonder na te denken. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bölen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Sütlü heeft problemen om de bal te vangen. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt geeft een hoge lob. Rizzo rent richting de bal. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Rizzo rent richting de bal. Rizzo passt de bal in één keer door. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - Zorluspor 0:8

66e minuut.
Daar is Trižný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trižný passt de bal zonder na te denken. Buğday met een sublieme pass. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt draait met de bal, schiet en ... Bölen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Buğday verovert de bal door een tackle van achteren. Trižný rent richting de bal. Trižný met een sublieme pass. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Afyonkarahisarlı speelt de bal door. Swayne rent richting de bal. Swayne met een sublieme pass. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Sütlü met een sublieme pass. Beneš rent richting de bal. Met opzet legt Sağlamsoy zijn tegenspeler op de grond. Sağlamsoy krijgt een gele kaart. Beneš raakt geblesseerd tijdens het duel. Beneš met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kutlu de bal. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap. Bölen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kutlu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Swayne neemt de hoekschop. Asilkurt heeft problemen om de bal te vangen. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - Zorluspor 0:9

74e minuut.
Dziewicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sütlü de bal. Rizzo rent richting de bal. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - Zorluspor 0:10

76e minuut.
Daar is Sevgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo passt de bal zonder na te denken. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Osmangazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingöllüoğlu rent richting de bal. Osmangazi is nu in balbezit. Asilkurt onderschept slim de pass. Asilkurt schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Yumurtalık met de inworp. Düzceliler is nu in balbezit. Dziewicki verovert de bal door een tackle van achteren. Swayne is nu in balbezit. Swayne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Swayne is nu in balbezit. Trižný rent richting de bal. Trižný passt de bal zonder na te denken. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap. Bölen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sütlü is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni Tekirdağspor - Zorluspor 0:11

88e minuut.
Bölen trapt de bal weg. Dziewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewicki geeft de bal voor. Swayne rent richting de bal. Swayne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Trižný heeft problemen om de bal te vangen. Trižný geeft een hoge lob. Bingöllüoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Trižný geeft de bal voor. Asilkurt krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt haalt uit met een fantastische trap. Bölen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni Tekirdağspor 77%, Zorluspor 23%.
Yeni Tekirdağspor - Zorluspor 0:11