Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NeRik Spor BAL PORSUKLARI
DE 2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
35% Spel op eigen helft 65%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 19
solid Schieten poor
poor Passen weak
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Nyers passt de bal met de wreef. Kuytubahar geeft een hoge lob. Sesken kopt de bal weg. Yavuz is nu in balbezit. Yavuz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mansur passt de bal in één keer door. Geçitvermez rent richting de bal. Sesken rent richting de bal. Geçitvermez heeft problemen om de bal te vangen. Geçitvermez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Ötmez met de inworp. Karaalibey met een sublieme pass. Turgut rent richting de bal. Turgut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Arslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongrácz verovert de bal door een tackle van achteren. Pongrácz passt de bal zonder na te denken. Yavuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavuz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tütüncü speelt de bal door. Dönmez is nu in balbezit. Yavuz verovert de bal door een tackle van achteren. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Burdurlu trapt de bal weg. Mansur kopt de bal weg. Kuytubahar rent richting de bal. Yavuz is nu in balbezit. Yavuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NeRik Spor - BAL PORSUKLARI 1:0

28e minuut.
Turgut met een sublieme pass. Dönmez rent richting de bal. Mansur verovert de bal door een tackle van achteren. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Dokuz met de inworp. Dönmez rent richting de bal. Kuytubahar onderschept slim de pass. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. Kılıççı probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sesken speelt de bal door. Yavuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavuz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Geçitvermez de bal. Geçitvermez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

39e minuut.
Lodyga geeft een hoge lob. Daar is Dönmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aydan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Yavuz verovert de bal door een tackle van achteren. Sesken is nu in balbezit. Sesken passt de bal met de wreef. Geçitvermez bereikt de bal nog maar net als eerste. Geçitvermez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeRik Spor 38%, BAL PORSUKLARI 62%.
NeRik Spor - BAL PORSUKLARI 1:0

50e minuut.
Karaalibey geeft een lange en hoge pass. Zubris probeert naar een medespeler te passen. Geçitvermez rent richting de bal. Yavuz is nu in balbezit. Yavuz schiet op doel. Burdurlu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Aydan onderschept slim de pass. Aydan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geçitvermez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sesken geeft een hoge lob. Burdurlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Aydan de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Geçitvermez rent richting de bal. Geçitvermez geeft een lange en hoge pass. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar schiet op doel. Burdurlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NeRik Spor - BAL PORSUKLARI 2:0

60e minuut.
Daar is Turgut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dönmez rent richting de bal. Dönmez met een sublieme pass. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kuytubahar passt de bal met de wreef. Yavuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavuz passt de bal in één keer door. Geçitvermez rent richting de bal. Geçitvermez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NeRik Spor - BAL PORSUKLARI 3:0

66e minuut.
Yavuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavuz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sancaktaroğlu de bal. Geçitvermez rent richting de bal. Geçitvermez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NeRik Spor - BAL PORSUKLARI 4:0

69e minuut.
Lodyga passt de bal met de wreef. Mansur is nu in balbezit. Tütüncü probeert naar een medespeler te passen. Yavuz rent richting de bal. Yavuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Burdurlu trapt de bal weg van het doel. Mansur kopt de bal weg. Kuytubahar is nu in balbezit. Yavuz is nu in balbezit. Yavuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NeRik Spor - BAL PORSUKLARI 5:0

82e minuut.
Nyers passt de bal met de wreef. Arslanoğlu rent richting de bal. Arslanoğlu passt de bal zonder na te denken. Geçitvermez heeft problemen om de bal te vangen. Geçitvermez draait met de bal, schiet en ... Burdurlu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NeRik Spor 33%, BAL PORSUKLARI 67%.
NeRik Spor - BAL PORSUKLARI 5:0