Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalkedon FC Orcungns
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Orak bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalan verovert de bal door een tackle van achteren. Canalan geeft een hoge lob. Bolkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolkar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Cezveci kopt de bal weg. Orak met een sublieme pass. Kutluoğlu rent richting de bal. Kafkasoğlu onderschept slim de pass. Kafkasoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Göktepe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pamuk met de inworp. Orak bereikt de bal nog maar net als eerste. Orak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Baloğlu passt de bal in één keer door. Canalan rent richting de bal. Antalya is nu in balbezit. Canalan onderschept slim de pass. Canalan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalkedon FC - Orcungns 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalkedon FC 43%, Orcungns 57%.
Kalkedon FC - Orcungns 1:0

69e minuut.
Orak is nu in balbezit. Orak passt de bal in één keer door. Sezginer speelt de bal door. Canalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalkedon FC 46%, Orcungns 54%.
Kalkedon FC - Orcungns 1:0