Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yke fc nordia
1v1 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
6 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Alaşan probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Müniroğlu de bal onder controle te krijgen. Oğuzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yke fc - nordia 0:1

5e minuut.
MacNider rent richting de bal. MacNider passt de bal in één keer door. Inworp. Hacıbektaşoğlu met de inworp. Müniroğlu geeft een hoge lob. Le Chenadec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oğuzel heeft problemen om de bal te vangen. Oğuzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yke fc - nordia 0:2

6e minuut.
Hacıbektaşoğlu met een snelle inworp. Müniroğlu met een sublieme pass. Oğuzel rent richting de bal. Oğuzel schiet op doel. Le Chenadec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Müniroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Müniroğlu probeert naar een medespeler te passen. Oğuzel is nu in balbezit. Oğuzel schiet op doel. Le Chenadec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yke fc - nordia 0:3

12e minuut.
Adveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Adveren speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Alaşan de bal onder controle te krijgen. Müniroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Müniroğlu haalt uit met een fantastische trap. Le Chenadec bokst de bal weg.

19e minuut.
Nagaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Adveren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nagaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nagaş met een snel genomen vrije trap. Oğuzel controleert de bal met de borst. Oğuzel haalt uit met een fantastische trap. Le Chenadec probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Alpsoy probeert naar een medespeler te passen. Kıraç rent richting de bal. Kıraç passt de bal zonder na te denken. Oğuzel rent richting de bal. Oğuzel draait met de bal, schiet en ... Le Chenadec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Müniroğlu rent richting de bal. Müniroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Le Chenadec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adveren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oğuzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzel schiet op doel. Le Chenadec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yke fc - nordia 0:4

32e minuut.
Daar is Lejnert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejnert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hacıbektaşoğlu met een snelle inworp. Müniroğlu speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yeşiltaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yeşiltaş speelt de bal door. Oğuzel is nu in balbezit. Oğuzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yke fc - nordia 0:5

35e minuut.
Sümerli heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yeşiltaş zal de hoekschop nemen. Hacıbektaşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nagaş rent richting de bal. Adveren verovert de bal door een tackle van achteren. Erarslan is nu in balbezit. Adveren verovert de bal door een tackle van achteren. Adveren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Maciocha geeft een lange en hoge pass. Alaşan kopt de bal weg. Oğuzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzel haalt uit met een fantastische trap. Müniroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Erarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erarslan probeert naar een medespeler te passen. Yeşiltaş met een sublieme pass. Oğuzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzel haalt uit met een fantastische trap. Le Chenadec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oğuzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yke fc - nordia 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yke fc 82%, nordia 18%.
yke fc - nordia 0:6

50e minuut.
Adveren passt de bal in één keer door. Gabryś is nu in balbezit. Gabryś geeft de bal voor. Adveren is nu in balbezit. Adveren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lejnert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hacıbektaşoğlu met de inworp. Müniroğlu rent richting de bal. Müniroğlu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Doeltrap. Niculaie met een harde bal richting middenveld. Nagaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Adveren onderschept slim de pass. Adveren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Adveren verovert de bal door een tackle van achteren. Adveren passt de bal zonder na te denken. Yeşiltaş speelt de bal door. Oğuzel rent richting de bal. Oğuzel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Sümerli rent richting de bal. Sümerli passt de bal in één keer door. Mechuragui rent richting de bal. Niculaie rent richting de bal. Janocha met een sublieme pass. Paal!

75e minuut.
Oğuzel draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Ormancı trapt de bal weg. Adveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Adveren haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Le Chenadec trapt de bal weg van het doel. Nagaş controleert de bal met de borst. Adveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Adveren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Niculaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşiltaş verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşiltaş passt de bal in één keer door. Hacıbektaşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sümerli geeft een lange en hoge pass. Daar is Nagaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müniroğlu is nu in balbezit. Müniroğlu draait met de bal, schiet en ... Le Chenadec probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nagaş rent richting de bal. Ormancı verovert de bal door een tackle van achteren. Ormancı passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yeşiltaş zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yke fc 74%, nordia 26%.
yke fc - nordia 0:6