Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orcungns NeRik Spor
Normal Tactiek DE 2
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Antalya onderschept slim de pass. Yavuz onderschept slim de pass. Yavuz met een sublieme pass. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Orak rent richting de bal. Tütüncü verovert de bal door een tackle van achteren. Tütüncü speelt de bal door. Yavuz is nu in balbezit. Yavuz draait met de bal, schiet en ... Alasya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orcungns - NeRik Spor 0:1

8e minuut.
Cezveci kopt de bal weg. Daar is Sesken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sesken probeert naar een medespeler te passen. Yavuz is nu in balbezit. Yavuz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Yavuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavuz passt de bal met de wreef. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. Tebeşirci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alasya bokst de bal weg.

22e minuut.
Sesken heeft problemen om de bal te vangen. Sesken met een sublieme pass. Yavuz heeft problemen om de bal te vangen. Tütüncü is nu in balbezit. Tütüncü haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Yavuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavuz speelt de bal door. Sesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kuytubahar passt de bal zonder na te denken. Sesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesken passt de bal in één keer door. Geçitvermez is nu in balbezit. Geçitvermez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Geçitvermez controleert de bal met de borst. Osmanlı is nu in balbezit. Bayburtlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburtlular schiet op doel. Alasya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orcungns - NeRik Spor 0:2

45e minuut.
Orak speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bayburtlular zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orcungns 76%, NeRik Spor 24%.
Orcungns - NeRik Spor 0:2

51e minuut.
Sesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Yavuz probeert de bal aan de voet te houden. Bayburtlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayburtlular geeft een hoge lob. Yavuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavuz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tütüncü met een sublieme pass. Yavuz is nu in balbezit. Yavuz passt de bal in één keer door. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar schiet op doel. De bal raakt de paal. Alasya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Geçitvermez rent richting de bal. Geçitvermez geeft een hoge lob. Yavuz speelt de bal door. Daar is Kuytubahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Alasya trapt de bal weg. Bayburtlular kopt de bal weg. Yavuz heeft problemen om de bal te vangen. Yavuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orcungns - NeRik Spor 0:3

67e minuut.
Tütüncü geeft de bal voor. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar passt de bal zonder na te denken. Yavuz is nu in balbezit. Yavuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orcungns - NeRik Spor 0:4

68e minuut.
Orak speelt de bal door. Kafkasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar onderschept slim de pass. Kuytubahar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Sesken is nu in balbezit. Sesken met een sublieme pass. Daar is Yavuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yavuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orcungns - NeRik Spor 0:5

73e minuut.
Klungelig pakt Sesken de bal. Sesken probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yavuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yavuz haalt uit met een fantastische trap. Alasya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orcungns - NeRik Spor 0:6

89e minuut.
Kuytubahar passt de bal in één keer door. Yavuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavuz passt de bal zonder na te denken. Sesken is nu in balbezit. Sesken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orcungns 74%, NeRik Spor 26%.
Orcungns - NeRik Spor 0:6