Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nordia MaKaRaMaSuKo
Normal Tactiek k.a
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 42.1
poor Schieten good
weak Passen solid
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Müniroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cichecki rent richting de bal. Uebersax speelt de bal door. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Alaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Roman rent richting de bal. Alaşan onderschept slim de pass. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Kendir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Alpsoy rent richting de bal. Dévánszki onderschept slim de pass. Dévánszki passt de bal met de wreef. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Uebersax rent richting de bal. Roman is nu in balbezit. Roman passt de bal zonder na te denken. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Harper geeft een hoge lob. Yediyüz heeft problemen om de bal te vangen. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Kendir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nordia - MaKaRaMaSuKo 0:1

25e minuut.
Alaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax verovert de bal door een tackle van achteren. Uebersax met een sublieme pass. Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nordia - MaKaRaMaSuKo 0:2

28e minuut.
Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki met een sublieme pass. Roman is nu in balbezit. Roman haalt uit met een fantastische trap. Kendir probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pellettieri passt de bal in één keer door. Harper bereikt de bal nog maar net als eerste. Harper passt de bal in één keer door. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki geeft een lange en hoge pass. Kendir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Erarslan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cichecki met de inworp. Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Cichecki kopt de bal weg. Dévánszki kan de bal niet met de borst controleren. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yediyüz de bal onder controle te krijgen. Kendir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nordia - MaKaRaMaSuKo 0:3

38e minuut.
Uebersax speelt de bal door. Klungelig pakt Dévánszki de bal. Dévánszki passt de bal zonder na te denken. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nordia 69%, MaKaRaMaSuKo 31%.
nordia - MaKaRaMaSuKo 0:3

47e minuut.
Uebersax verovert de bal door een tackle van achteren. Uebersax geeft een lange en hoge pass. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki schiet op doel. Kendir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nordia - MaKaRaMaSuKo 0:4

49e minuut.
Uebersax passt de bal in één keer door. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki passt de bal met de wreef. Roman is nu in balbezit. Roman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kıraç is nu in balbezit. Cichecki onderschept slim de pass. Cichecki speelt de bal door. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nordia - MaKaRaMaSuKo 0:5

57e minuut.
Uebersax probeert de bal met de borst te controleren. Uebersax passt de bal met de wreef. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nordia - MaKaRaMaSuKo 0:6

63e minuut.
Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Uebersax passt de bal zonder na te denken. Dévánszki met een sublieme pass. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nordia - MaKaRaMaSuKo 0:7

67e minuut.
Nagaş is nu in balbezit. Harper verovert de bal door een tackle van achteren. Harper passt de bal zonder na te denken. Roman is nu in balbezit. Roman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cichecki met een sublieme pass. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagaş rent richting de bal. Dévánszki verovert de bal door een tackle van achteren. Dévánszki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Kendir met een harde bal richting middenveld. Harper kopt de bal weg. Daar is Dévánszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dévánszki schiet op doel. Kendir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Alpsoy geeft de bal voor. Harper kopt de bal weg. Alpsoy heeft problemen om de bal te vangen. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nordia - MaKaRaMaSuKo 0:8

75e minuut.
Roman rent richting de bal. Uebersax bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal met de wreef. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cichecki rent richting de bal. Cichecki geeft een hoge lob. Yediyüz rent richting de bal. Dévánszki verovert de bal door een tackle van achteren. Dévánszki schiet op doel. Kendir bokst de bal weg. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nordia - MaKaRaMaSuKo 0:9

84e minuut.
Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaşan rent richting de bal. Alaşan passt de bal met de wreef. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Harper geeft de bal voor. Nagaş kan de bal niet met de borst controleren. Uebersax speelt de bal door. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nordia - MaKaRaMaSuKo 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nordia 84%, MaKaRaMaSuKo 16%.
nordia - MaKaRaMaSuKo 0:10