Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorluspor Club Legend FC
3-1-3-3(3-3-1-3) Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 21.5
very good Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Çörekçi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Çevikalp de bal. Mouha rent richting de bal. Mouha draait met de bal, schiet en ... Çekiç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 1:0

4e minuut.
Zaferekoşan is nu in balbezit. Mouha onderschept slim de pass. İnak is nu in balbezit. Mouha verovert de bal door een tackle van achteren. Mouha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 2:0

6e minuut.
Rizzo rent richting de bal. Rizzo passt de bal zonder na te denken. Hınzır rent richting de bal. Mouha onderschept slim de pass. Mouha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 3:0

10e minuut.
Zaferekoşan heeft problemen om de bal te vangen. Trižný onderschept slim de pass. Trižný probeert naar een medespeler te passen. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Morán speelt de bal door. Trižný heeft problemen om de bal te vangen. Trižný probeert naar een medespeler te passen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo draait met de bal, schiet en ... Çekiç bokst de bal weg.

16e minuut.
Çevikalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevikalp geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonfara met de inworp. Trižný geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Mouha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hınzır is nu in balbezit. Mouha onderschept slim de pass. Rizzo rent richting de bal. Rizzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Çekiç met een harde bal richting middenveld. Dziewicki kopt de bal weg. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha schiet op doel. Hınzır probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 4:0

20e minuut.
Nadide heeft problemen om de bal te vangen. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevikalp rent richting de bal. Mouha onderschept slim de pass. Mouha schiet op doel. Çekiç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Terlemez geeft de bal voor. Trižný probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mouha de bal onder controle te krijgen. Fonfara is nu in balbezit. Fonfara haalt uit met een fantastische trap. Çekiç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 5:0

25e minuut.
Dinçbaş kopt de bal weg. Klungelig pakt Trižný de bal. Trižný probeert naar een medespeler te passen. Mouha is nu in balbezit. Mouha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 6:0

30e minuut.
Daar is Fonfara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinçbaş is nu in balbezit. Fonfara verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Mouha de bal. Mouha draait met de bal, schiet en ... Çekiç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Dziewicki is nu in balbezit. Dziewicki passt de bal met de wreef. Trižný probeert naar een medespeler te passen. Mouha rent richting de bal. Mouha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 7:0

35e minuut.
Mouha is nu in balbezit. Hınzır rent richting de bal. Mouha onderschept slim de pass. Mouha haalt uit met een fantastische trap. Çekiç maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Daar is Dziewicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əsədov geeft een lange en hoge pass. Mouha kopt de bal weg. Mouha is nu in balbezit. Mouha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 8:0

43e minuut.
Morán passt de bal met de wreef. Əsədov is nu in balbezit. Əsədov passt de bal in één keer door. Mouha rent richting de bal. Mouha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 9:0

45e minuut.
Dziewicki passt de bal in één keer door. Terlemez heeft problemen om de bal te vangen. Trižný probeert naar een medespeler te passen. Mouha rent richting de bal. Mouha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorluspor 22%, Club Legend FC 78%.
Zorluspor - Club Legend FC 9:0

46e minuut.
İnak heeft problemen om de bal te vangen. Zaferekoşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha onderschept slim de pass. Trižný bereikt de bal nog maar net als eerste. Trižný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 10:0

48e minuut.
Dziewicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trižný geeft de bal voor. Hınzır heeft problemen om de bal te vangen. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zaferekoşan rent richting de bal. Trižný onderschept slim de pass. Trižný speelt de bal door. Mouha rent richting de bal. Mouha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zaferekoşan onderschept slim de pass. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán geeft een lange en hoge pass. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rizzo met de inworp. Trižný is nu in balbezit. Trižný passt de bal in één keer door. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 11:0

57e minuut.
Mouha draait met de bal, schiet en ... Daar is İnak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trižný geeft een hoge lob. Mouha probeert de bal met de borst te controleren. Mouha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Trižný passt de bal in één keer door. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara met een sublieme pass. Rizzo rent richting de bal. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 12:0

64e minuut.
Morán met een sublieme pass. Mouha rent richting de bal. Terlemez rent richting de bal. Mouha onderschept slim de pass. Mouha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Trižný rent richting de bal. Trižný speelt de bal door. Mouha heeft problemen om de bal te vangen. Mouha haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Çevikalp de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 13:0

71e minuut.
Morán rent richting de bal. Morán geeft een hoge lob. Hınzır rent richting de bal. Mouha onderschept slim de pass. Mouha schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fonfara rent richting de bal. Morán geeft de bal voor. Daar is Rizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouha is nu in balbezit. Mouha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 14:0

73e minuut.
Dinçbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán passt de bal met de wreef. Mouha is nu in balbezit. Mouha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 15:0

74e minuut.
Daar is Kayı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonfara verovert de bal door een tackle van achteren. Fonfara passt de bal zonder na te denken. Mouha rent richting de bal. Mouha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
İnak geeft de bal voor. Inworp. Dziewicki met de inworp. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo draait met de bal, schiet en ... Çekiç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mouha is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 16:0

81e minuut.
Mouha is nu in balbezit. Mouha passt de bal met de wreef. Fonfara rent richting de bal. Fonfara haalt uit met een fantastische trap. Çekiç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 17:0

84e minuut.
Əsədov rent richting de bal. Trižný is nu in balbezit. Trižný speelt de bal door. Mouha is nu in balbezit. Mouha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fonfara rent richting de bal. Fonfara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 18:0

86e minuut.
İnak is nu in balbezit. Rizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Rizzo passt de bal in één keer door. Mouha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouha schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt İnak de bal. Trižný probeert naar een medespeler te passen. Fonfara is nu in balbezit. Fonfara haalt uit met een fantastische trap. Çekiç probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - Club Legend FC 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorluspor 12%, Club Legend FC 88%.
Zorluspor - Club Legend FC 19:0