Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sütspor BAL PORSUKLARI
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Mardinlioğlu is nu in balbezit. Mardinlioğlu passt de bal met de wreef. Çanakkale is nu in balbezit. Turgut verovert de bal door een tackle van achteren. Turgut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mardinlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardinlioğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Karaalibey de bal. Karaalibey haalt uit met een fantastische trap. Boysal kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Güleryüz met een snelle inworp. Yarımay is nu in balbezit. Yarımay passt de bal zonder na te denken. Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Aydan geeft een lange en hoge pass. Ötmez kopt de bal weg. Daar is Elver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turgut is nu in balbezit. Turgut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kaplan probeert naar een medespeler te passen. Konuşmaz rent richting de bal. Arslanoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Arslanoğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arslanoğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Güleryüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Güleryüz passt de bal zonder na te denken. Çanakkale rent richting de bal. Turgut onderschept slim de pass. Turgut draait met de bal, schiet en ... Arısoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Çankırı rent richting de bal. Karaalibey verovert de bal door een tackle van achteren. Karaalibey met een sublieme pass. Turgut rent richting de bal. Turgut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sütspor - BAL PORSUKLARI 0:1

34e minuut.
Abay is nu in balbezit. Karaalibey tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abay raakt geblesseerd tijdens het duel. Abay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baykurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sancaktaroğlu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sancaktaroğlu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sancaktaroğlu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sütspor 60%, BAL PORSUKLARI 40%.
sütspor - BAL PORSUKLARI 0:1

50e minuut.
Ötmez geeft een lange en hoge pass. Baykurt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mardinlioğlu. Mardinlioğlu krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Siper passt de bal met de wreef. Çankırı is nu in balbezit. Çankırı speelt de bal door. Konuşmaz is nu in balbezit. Konuşmaz draait met de bal, schiet en ... Burdurlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kılıççı is nu in balbezit. Konuşmaz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kılıççı. Kılıççı krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaalibey passt de bal in één keer door. Turgut is nu in balbezit. Turgut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sütspor - BAL PORSUKLARI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sütspor 30%, BAL PORSUKLARI 70%.
sütspor - BAL PORSUKLARI 0:2