Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KAVALLEIROS F.C PELEKANS
5 jogo Tactiek 532 otto
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
74.2 gemiddelde waardering 59.5
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
uitmuntend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Pruteanu probeert de bal aan de voet te houden. Ţicleanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kutálek. Kutálek krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Trapolino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu rent richting de bal. Trapolino onderschept slim de pass. Trapolino geeft de bal voor. Ţicleanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KAVALLEIROS - F.C PELEKANS 0:1

11e minuut.
Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu passt de bal zonder na te denken. Simonyi is nu in balbezit. Sterescu onderschept slim de pass. Sterescu draait met de bal, schiet en ... Vlaović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ţicleanu is nu in balbezit. Zval onderschept slim de pass. Kutálek met een sublieme pass. Arantes rent richting de bal. Arantes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Raicu de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zając geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arantes krijgt zijn hoofd ertegen. Vlaović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Zając met een snelle inworp. Kutálek is nu in balbezit. Kutálek passt de bal zonder na te denken. Zając geeft een hoge lob. Sterescu krijgt zijn hoofd ertegen. Vlaović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Pruteanu probeert naar een medespeler te passen. Kutálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutálek geeft een lange en hoge pass. Arantes rent richting de bal. Arantes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pruteanu speelt de bal door. Kutálek probeert naar een medespeler te passen. Sterescu rent richting de bal. Sterescu draait met de bal, schiet en ... Vlaović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KAVALLEIROS - F.C PELEKANS 1:1

42e minuut.
Zając probeert naar een medespeler te passen. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kanal krijgt een gele kaart. Sterescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kutálek met een snel genomen vrije trap. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Vlaović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Simonyi geeft een lange en hoge pass. Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju schiet op doel. Van Hal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAVALLEIROS 46%, F.C PELEKANS 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KAVALLEIROS - F.C PELEKANS 1:1

51e minuut.
Zając is nu in balbezit. Zając passt de bal met de wreef. Kutálek rent richting de bal. Kutálek passt de bal met de wreef. Sterescu rent richting de bal. Vlaović bokst de bal weg.

57e minuut.
Zval passt de bal met de wreef. Răduţă met een sublieme pass. Zając is nu in balbezit. Zając geeft een lange en hoge pass. Sterescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Margitai komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kutálek rent richting de bal. Kutálek passt de bal met de wreef. Pruteanu probeert naar een medespeler te passen. Margitai is nu in balbezit. Margitai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurakhmetov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Inworp. Caraccioli komt het veld opgelopen. Máriássy komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pruteanu kopt de bal weg. Máriássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Máriássy geeft een lange en hoge pass. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Máriássy met een sublieme pass. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu geeft een hoge lob. Sterescu rent richting de bal. Sterescu schiet op doel. Pérez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KAVALLEIROS 40%, F.C PELEKANS 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KAVALLEIROS - F.C PELEKANS 1:1