Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C ΑΙOΛIKOΣ
2 Tactiek σνετρ6
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
76.9 gemiddelde waardering 75.7
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen brilliant


3e minuut.
Jeny passt de bal zonder na te denken. Gočár rent richting de bal. Gočár speelt de bal door. Astorino is nu in balbezit. Astorino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Gočár passt de bal in één keer door. Astorino rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Arroupe ... Strafschop! Astorino raakt geblesseerd tijdens het duel. Astorino neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ΑΙOΛIKOΣ 0:1

16e minuut.
Jeny met een sublieme pass. Daar is Gočár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gočár geeft de bal voor. Dubuś krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ΑΙOΛIKOΣ 0:2

38e minuut.
Spetsiotis rent richting de bal. Echegaray begaat een overtreding. Spetsiotis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makrodimitris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pangraţiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ΑΙOΛIKOΣ 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 55%, ΑΙOΛIKOΣ 45%.
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ΑΙOΛIKOΣ 1:2

47e minuut.
Makrodimitris met de inworp. Spetsiotis probeert naar een medespeler te passen. Makrodimitris is nu in balbezit. Makrodimitris geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ΑΙOΛIKOΣ 2:2

48e minuut.
Arroupe passt de bal in één keer door. Papalexopoulos is nu in balbezit. Papalexopoulos geeft een hoge lob. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ... Archontidis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ΑΙOΛIKOΣ 3:2

52e minuut.
Inworp. Velásquez met een snelle inworp. Gočár is nu in balbezit. Gočár geeft de bal voor. Dubuś springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Ododiadis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Astorino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arroupe. Arroupe krijgt een gele kaart. Astorino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Velásquez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Astorino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scieur komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Boyacı geeft de bal voor. Pangraţiu kopt de bal weg. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski schiet op doel. Archontidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ΑΙOΛIKOΣ 4:2

80e minuut.
Spetsiotis rent richting de bal. Spetsiotis passt de bal met de wreef. Makrodimitris rent richting de bal. Makrodimitris geeft de bal voor. Rzeczkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Archontidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Echegaray kopt de bal weg. Spetsiotis probeert naar een medespeler te passen. Boyacı geeft een hoge lob. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski schiet op doel. Archontidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Jeny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velásquez geeft een hoge lob. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ΑΙOΛIKOΣ 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 58%, ΑΙOΛIKOΣ 42%.
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ΑΙOΛIKOΣ 4:3