Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sintrim-team Rouchlas Football Monsters
epithesi Tactiek 541cr
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
70.7 gemiddelde waardering 73.1
incredible Schieten formidable
excellent Passen incredible
outstanding Verdedigen brilliant


6e minuut.
Isling passt de bal met de wreef. Piwko is nu in balbezit. Piwko met een sublieme pass. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jędrychowski passt de bal met de wreef. Foskolos is nu in balbezit. Foskolos geeft een lange en hoge pass. Barbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Díaz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Yiğitarslanoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Isling is nu in balbezit. Isling geeft een lange en hoge pass. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Šofranac geeft de bal voor. Nerantzopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Isaković is nu in balbezit. Isaković schiet op doel. Paraskevopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sintrim-team - Rouchlas Football Monsters 0:1

18e minuut.
Piwko geeft een hoge lob. Díaz is nu in balbezit. Kokkalis rent richting de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz schiet op doel. Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Jędrychowski is nu in balbezit. Šofranac onderschept slim de pass. Šofranac geeft de bal voor. Isaković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sintrim-team - Rouchlas Football Monsters 0:2

30e minuut.
Karamitsos speelt de bal door. Yiğitarslanoğlu met een sublieme pass. Šofranac speelt de bal door. Isaković rent richting de bal. Isaković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Karamitsos speelt de bal door. Klungelig pakt Šofranac de bal. Šofranac geeft een lange en hoge pass. Isaković krijgt zijn hoofd ertegen. Paraskevopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sintrim-team - Rouchlas Football Monsters 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sintrim-team 49%, Rouchlas Football Monsters 51%.
sintrim-team - Rouchlas Football Monsters 0:3

46e minuut.
Tsouvelekidis komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Jędrychowski is nu in balbezit. Jędrychowski geeft een lange en hoge pass. Barbu is nu in balbezit. Barbu geeft een hoge lob. Isaković krijgt zijn hoofd ertegen. Paraskevopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łasocha rent richting de bal. Łasocha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Isaković stond buitenspel. Efthimiadis komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Isaković is nu in balbezit. Huy Thành controleert de bal met de borst. Isaković is nu in balbezit. Łasocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Łasocha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paraskevopoulos bokst de bal weg.

68e minuut.
Paraskevopoulos met een sublieme pass. Piwko kopt de bal weg. Tsouvelekidis controleert de bal met de borst. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Díaz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vujković komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Piwko passt de bal met de wreef. Foskolos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkalis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kokkalis krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Łasocha speelt de bal door. Efthimiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Efthimiadis geeft een hoge lob. Isaković maakt een snoekduik en kopt de bal. Paraskevopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sintrim-team - Rouchlas Football Monsters 0:4

88e minuut.
Vujković passt de bal zonder na te denken. Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piwko. Piwko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sintrim-team 59%, Rouchlas Football Monsters 41%.
sintrim-team - Rouchlas Football Monsters 0:4