Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΑΙOΛIKOΣ Dragons F.C.
σνετρ6 Tactiek ΠΕΛΛΑ
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
75.2 gemiddelde waardering 76.6
uitmuntend Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen briljant


7e minuut.
Deho controleert de bal met de borst. Gočár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gočár passt de bal met de wreef. Astorino rent richting de bal. Astorino haalt uit met een fantastische trap. Bùi Dương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Marut geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mantzanas met een snelle inworp. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Velásquez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scieur komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Blajinu rent richting de bal. Blajinu met een sublieme pass. Baro rent richting de bal. Baro draait met de bal, schiet en ... Archontidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Dragons F.C. 0:1

23e minuut.
Scieur met een snelle inworp. Gočár speelt de bal door. Scieur is nu in balbezit. Scieur geeft een lange en hoge pass. Dubuś springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ΑΙOΛIKOΣ - Dragons F.C. 1:1

27e minuut.
Scattaglia speelt de bal door. Lewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piškor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piškor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Astorino passt de bal zonder na te denken. Gočár rent richting de bal. Gočár speelt de bal door. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Jeny verovert de bal door een tackle van achteren. Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz geeft de bal voor. Baro krijgt zijn hoofd ertegen. Archontidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Dragons F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΙOΛIKOΣ 49%, Dragons F.C. 51%.
ΑΙOΛIKOΣ - Dragons F.C. 1:2

52e minuut.
Blajinu passt de bal met de wreef. Piškor rent richting de bal. Baro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baro draait met de bal, schiet en ... Archontidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Dragons F.C. 1:3

63e minuut.
Astorino is nu in balbezit. Loosli is nu in balbezit. Astorino verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΑΙOΛIKOΣ - Dragons F.C. 2:3

65e minuut.
Loosli passt de bal met de wreef. Scieur is nu in balbezit. Scieur passt de bal in één keer door. Astorino bereikt de bal nog maar net als eerste. Astorino draait met de bal, schiet en ... Bùi Dương probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Echegaray is nu in balbezit. Piškor rent richting de bal. Ododiadis begaat een overtreding. Ododiadis krijgt een gele kaart. Piškor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Piškor kan niet meer verder spelen. Brechler komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Jeny speelt de bal door. Gočár rent richting de bal. Modarelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Modarelli krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Jeny passt de bal in één keer door. Mantzanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzanas passt de bal met de wreef. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś draait met de bal, schiet en ... Bùi Dương bokst de bal weg.

90e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Marut rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mantzanas. Mantzanas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΑΙOΛIKOΣ 38%, Dragons F.C. 62%.
ΑΙOΛIKOΣ - Dragons F.C. 2:3