Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARIS Thessaloniki F.C PELEKANS
ftero 2 Tactiek 532 otto
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
30 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
67.8 gemiddelde waardering 62.5
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Azran kopt de bal weg. Herreño is nu in balbezit. Herreño geeft een hoge lob. Jalšovec rent richting de bal. Jalšovec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Melifilu passt de bal met de wreef. Echevérry is nu in balbezit. Echevérry geeft de bal voor. Archubi krijgt zijn hoofd ertegen. Vlaović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - F.C PELEKANS 1:0

7e minuut.
Archubi rent richting de bal. López Castro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Archubi raakt geblesseerd tijdens het duel. López Castro probeert naar een medespeler te passen. Floruţ wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Melifilu probeert naar een medespeler te passen. Floruţ met een sublieme pass. Echevérry bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevérry geeft een lange en hoge pass. Archubi springt en kopt de bal. Vlaović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Azran verovert de bal door een tackle van achteren. Azran speelt de bal door. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık geeft de bal voor. Adepoju krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Floruţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Echevérry bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevérry geeft een hoge lob. Archubi is nu in balbezit. Archubi draait met de bal, schiet en ... Vlaović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Melifilu is nu in balbezit. Melifilu geeft een hoge lob. Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi schiet op doel. Vlaović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - F.C PELEKANS 2:0

21e minuut.
Herreño is nu in balbezit. Herreño geeft de bal voor. Diallo verovert de bal door een tackle van achteren. Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi schiet op doel. Vlaović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Archubi is nu in balbezit. Archubi draait met de bal, schiet en ... Vlaović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Archubi is nu in balbezit. López Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi onderschept slim de pass. Archubi haalt uit met een fantastische trap. Vlaović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Azran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - F.C PELEKANS 3:0

25e minuut.
Jalšovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Azran begaat een overtreding. Jalšovec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herreño met een snel genomen vrije trap. Echevérry rent richting de bal. Echevérry geeft de bal voor. Archubi springt en kopt de bal. Vlaović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bình Nguyên geeft de bal voor. Archubi is nu in balbezit. Archubi passt de bal zonder na te denken. Jalšovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalšovec draait met de bal, schiet en ... Vlaović bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stavropoulos komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Jalšovec kopt de bal weg. Floruţ is nu in balbezit. Floruţ geeft een lange en hoge pass. Archubi is nu in balbezit. Archubi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Echevérry is nu in balbezit. Echevérry probeert naar een medespeler te passen. Archubi is nu in balbezit. Archubi haalt uit met een fantastische trap. Vlaović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - F.C PELEKANS 4:0

41e minuut.
Melifilu met een sublieme pass. Echevérry rent richting de bal. Echevérry geeft een lange en hoge pass. Archubi springt en kopt de bal. Vlaović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - F.C PELEKANS 5:0

44e minuut.
Karabournis probeert naar een medespeler te passen. Floruţ kopt de bal weg. Echevérry bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevérry geeft de bal voor. Archubi krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vlaović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARIS Thessaloniki 40%, F.C PELEKANS 60%.
ARIS Thessaloniki - F.C PELEKANS 5:0

46e minuut.
Leppihalme komt het veld opgelopen. Grekos komt het veld opgelopen. Laoutaris komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Leppihalme is nu in balbezit. Echevérry bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevérry probeert naar een medespeler te passen. Grekos rent richting de bal. Grekos draait met de bal, schiet en ... Vlaović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Inworp. Morakis komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ţicleanu passt de bal in één keer door. Gortat is nu in balbezit. Gortat geeft de bal voor. Grekos is nu in balbezit. Grekos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ţicleanu probeert naar een medespeler te passen. Morakis probeert de bal aan de voet te houden. Stavropoulos met een sublieme pass. Laoutaris rent richting de bal. Laoutaris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Leppihalme passt de bal met de wreef. Echevérry is nu in balbezit. Daar is Echevérry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echevérry geeft de bal voor. Laoutaris krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Morakis passt de bal zonder na te denken. Echevérry rent richting de bal. Echevérry probeert naar een medespeler te passen. Grekos is nu in balbezit. Grekos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Antonović bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonović geeft een lange en hoge pass. Grekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grekos haalt uit met een fantastische trap. Vlaović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - F.C PELEKANS 6:0

83e minuut.
López Castro geeft de bal voor. Inworp. Echevérry met een snelle inworp. Grekos rent richting de bal. Grekos draait met de bal, schiet en ... Vlaović bokst de bal weg. Daar is Azran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laoutaris verovert de bal door een tackle van achteren. Laoutaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - F.C PELEKANS 7:0

87e minuut.
Leppihalme met een sublieme pass. Echevérry is nu in balbezit. Echevérry passt de bal in één keer door. Grekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grekos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Leppihalme rent richting de bal. Leppihalme met een sublieme pass. Echevérry rent richting de bal. Echevérry geeft een lange en hoge pass. Grekos maakt een snoekduik en kopt de bal. Vlaović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Echevérry verovert de bal door een tackle van achteren. Echevérry speelt de bal door. Grekos rent richting de bal. Grekos draait met de bal, schiet en ... Vlaović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - F.C PELEKANS 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARIS Thessaloniki 46%, F.C PELEKANS 54%.
ARIS Thessaloniki - F.C PELEKANS 8:0