Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcalakers KAVALLEIROS
BARCALAKERS Tactiek 5 jogo
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
69.4 gemiddelde waardering 73
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


11e minuut.
Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zając geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sterescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - KAVALLEIROS 0:1

12e minuut.
Zając passt de bal met de wreef. Arantes rent richting de bal. Aidiniou onderschept slim de pass. Sterescu onderschept slim de pass. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Yeditepe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Lakiotis heeft problemen om de bal te vangen. Arantes rent richting de bal. Goufas begaat een overtreding. Goufas krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Arantes is nu in balbezit. Kutálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutálek passt de bal zonder na te denken. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Yeditepe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kutálek neemt de hoekschop. Arantes krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bánó geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pruteanu met een snelle inworp. Zając is nu in balbezit. Zając geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arantes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - KAVALLEIROS 0:2

34e minuut.
Máriássy met een sublieme pass. Zając speelt de bal door. Sterescu rent richting de bal. Sterescu draait met de bal, schiet en ... Yeditepe probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kutálek passt de bal in één keer door. Zając is nu in balbezit. Zając probeert naar een medespeler te passen. Sterescu rent richting de bal. Sterescu schiet op doel. Yeditepe bokst de bal weg.

39e minuut.
Zając heeft problemen om de bal te vangen. Zając met een sublieme pass. Aidiniou onderschept slim de pass. Daar is Sterescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - KAVALLEIROS 0:3

42e minuut.
Lakiotis geeft een lange en hoge pass. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mazilu krijgt een gele kaart. Şamiloğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Aab neemt de penalty, wat een uithaal! Kononowicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcalakers 55%, KAVALLEIROS 45%.
Barcalakers - KAVALLEIROS 0:3

47e minuut.
Zając kopt de bal weg. Klungelig pakt Połubiński de bal. Kutálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Zając is nu in balbezit. Met opzet legt Aidiniou zijn tegenspeler op de grond. Zając is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pruteanu met een snel genomen vrije trap. Arantes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Połubiński rent richting de bal. Połubiński geeft een lange en hoge pass. Aab bereikt de bal nog maar net als eerste. Aab schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu passt de bal met de wreef. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - KAVALLEIROS 0:4

68e minuut.
Aab is nu in balbezit. Aab speelt de bal door. Połubiński rent richting de bal. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. Kononowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - KAVALLEIROS 1:4

71e minuut.
Kutálek kopt de bal weg. Pruteanu rent richting de bal. Połubiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Połubiński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

77e minuut.
Zając heeft problemen om de bal te vangen. Zając passt de bal met de wreef. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu schiet op doel. Yeditepe probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Zając, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zając passt de bal zonder na te denken. Kutálek speelt de bal door. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Goufas probeert naar een medespeler te passen. Ivgi rent richting de bal. Ivgi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mazilu de bal. Aab is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - KAVALLEIROS 2:4

86e minuut.
Neagoe geeft de bal voor. Ivgi is nu in balbezit. Ivgi geeft de bal voor. Aab heeft problemen om de bal te vangen. Aab haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Şamiloğlu springt en kopt de bal. Kononowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcalakers - KAVALLEIROS 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcalakers 44%, KAVALLEIROS 56%.
Barcalakers - KAVALLEIROS 3:4