Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C ARIS Thessaloniki
fx2 Tactiek ftero 5 dr
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
75.6 gemiddelde waardering 61.6
uitmuntend Schieten solide
uitmuntend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Makrodimitris bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makrodimitris met een snelle inworp. Papalexopoulos geeft een lange en hoge pass. Pangraţiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Carrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antonović geeft een lange en hoge pass. Laoutaris kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papalexopoulos. Papalexopoulos krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Papalexopoulos rent richting de bal. Papalexopoulos passt de bal zonder na te denken. Makrodimitris is nu in balbezit. Makrodimitris geeft een lange en hoge pass. Pangraţiu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Enginsu is nu in balbezit. Enginsu probeert naar een medespeler te passen. Makrodimitris met een sublieme pass. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Makrodimitris is nu in balbezit. Gálvölgyi begaat een overtreding. Makrodimitris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makrodimitris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pangraţiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Carrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Cuzzocrea is nu in balbezit. Cuzzocrea passt de bal met de wreef. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap. Carrera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pangraţiu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ARIS Thessaloniki 1:0

32e minuut.
Spetsiotis probeert naar een medespeler te passen. Papalexopoulos is nu in balbezit. Papalexopoulos geeft een lange en hoge pass. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Papalexopoulos met een snelle inworp. Makrodimitris probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Papalexopoulos de bal. Papalexopoulos geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Carrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pangraţiu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Makrodimitris bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrodimitris geeft de bal voor. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski schiet op doel. Carrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ARIS Thessaloniki 2:0

41e minuut.
Makrodimitris rent richting de bal. Makrodimitris passt de bal zonder na te denken. Papalexopoulos rent richting de bal. Papalexopoulos geeft de bal voor. Carrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Papalexopoulos passt de bal in één keer door. Spetsiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spetsiotis geeft een hoge lob. Pangraţiu krijgt zijn hoofd ertegen. Carrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 32%, ARIS Thessaloniki 68%.
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ARIS Thessaloniki 2:0

46e minuut.
Klungelig pakt Gálvölgyi de bal. Gálvölgyi passt de bal zonder na te denken. Boyacı geeft de bal voor. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski schiet op doel. Carrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özbekoğlu rent richting de bal. Özbekoğlu geeft een lange en hoge pass. Makrodimitris kopt de bal weg. Klungelig pakt Rzeczkowski de bal. Rzeczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bonin probeert naar een medespeler te passen. Papalexopoulos geeft een hoge lob. Makrodimitris kopt de bal weg. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Spetsiotis controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stavropoulos. Spetsiotis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makrodimitris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rzeczkowski kopt de bal weg. Jędraszek is nu in balbezit. Pangraţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Papalexopoulos is nu in balbezit. Pangraţiu rent richting de bal. Jędraszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jędraszek krijgt een gele kaart. Pangraţiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Archubi komt het veld opgelopen. Makrodimitris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pangraţiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jalšovec komt het veld opgelopen. Melifilu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ryczek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Spetsiotis met de inworp. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski draait met de bal, schiet en ... Carrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Inworp. Papalexopoulos met een snelle inworp. Makrodimitris bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrodimitris geeft de bal voor. Rzeczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Jędraszek passt de bal zonder na te denken. Ryczek heeft problemen om de bal te vangen. Ryczek geeft de bal voor. Spetsiotis rent richting de bal. Spetsiotis haalt uit met een fantastische trap. Carrera bokst de bal weg. Antonović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ARIS Thessaloniki 3:0

87e minuut.
Papalexopoulos met een sublieme pass. Makrodimitris bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrodimitris geeft de bal voor. Rzeczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Carrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ARIS Thessaloniki 4:0

88e minuut.
Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek geeft een hoge lob. Melifilu probeert de bal met de borst te controleren. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski haalt uit met een fantastische trap. Carrera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 34%, ARIS Thessaloniki 66%.
ΛΑΜΟΓΙΑ F.C - ARIS Thessaloniki 4:0