Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BLACK EAGLE FC Πιπίλαgoal
442 mitsos Tactiek A1
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
66.7 gemiddelde waardering 68.2
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Toursounidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuero is nu in balbezit. Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuero verovert de bal door een tackle van achteren. Cuero draait met de bal, schiet en ... Berliński bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Starzec kopt de bal weg. Chrysanthakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pozo krijgt een gele kaart. Chrysanthakopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Starzec neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Andrieş rent richting de bal. Andrieş passt de bal zonder na te denken. Chrysanthakopoulos is nu in balbezit. Chrysanthakopoulos geeft een hoge lob. Chrysafidis springt en kopt de bal. Vitányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Sitniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sitniewski geeft een hoge lob. Quintela kopt de bal weg. Cuero rent richting de bal. Cuero draait met de bal, schiet en ... Berliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Perelli speelt de bal door. Banaszek rent richting de bal. Banaszek geeft een hoge lob. Quintela rent richting de bal. Quintela draait met de bal, schiet en ... Berliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Daar is Banaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaszek passt de bal zonder na te denken. Perelli speelt de bal door. Cuero is nu in balbezit. Cuero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Tryba de bal. Voskopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Voskopoulos probeert naar een medespeler te passen. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLACK EAGLE FC 38%, Πιπίλαgoal 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BLACK EAGLE FC - Πιπίλαgoal 0:0

47e minuut.
Chrysanthakopoulos geeft een lange en hoge pass. Pozo is nu in balbezit. Chrysafidis onderschept slim de pass. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BLACK EAGLE FC - Πιπίλαgoal 0:1

49e minuut.
Perelli speelt de bal door. Miculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş begaat een overtreding. Andrieş krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Cuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Santamaría onderschept slim de pass. Santamaría passt de bal met de wreef. Toursounidis rent richting de bal. Toursounidis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Tryba kopt de bal weg. Butrymski rent richting de bal. Toursounidis verovert de bal door een tackle van achteren. Quintela bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintela schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Starzec passt de bal in één keer door. Chrysanthakopoulos rent richting de bal. Met opzet legt Sitniewski zijn tegenspeler op de grond. Sitniewski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Chrysanthakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Chrysanthakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Voskopoulos rent richting de bal. Voskopoulos geeft de bal voor. Chrysafidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Vitányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BLACK EAGLE FC - Πιπίλαgoal 0:2

64e minuut.
Voskopoulos passt de bal zonder na te denken. Chrysanthakopoulos rent richting de bal. Chrysanthakopoulos met een sublieme pass. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec draait met de bal, schiet en ... Vitányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ben Nasr probeert de bal met de borst te controleren. Chrysafidis rent richting de bal. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec verovert de bal door een tackle van achteren. Starzec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Starzec geeft de bal voor. Tryba speelt de bal door. Gotzigiannis rent richting de bal. Gotzigiannis geeft een hoge lob. Starzec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BLACK EAGLE FC - Πιπίλαgoal 0:3

79e minuut.
Starzec controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sakıba komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLACK EAGLE FC 56%, Πιπίλαgoal 44%.
BLACK EAGLE FC - Πιπίλαgoal 0:3