Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Damned FC Rangers B.Ebrou
DEF Tactiek 2KM10
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.4 gemiddelde waardering 61.9
solide Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Sokolović verovert de bal door een tackle van achteren. Sokolović passt de bal in één keer door. Trojanovič met een sublieme pass. Geri is nu in balbezit. Geri draait met de bal, schiet en ... Zoupas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Woldseth de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Damned FC - Rangers B.Ebrou 0:1

12e minuut.
Gämperle passt de bal zonder na te denken. Ferencz rent richting de bal. Fidopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferencz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Geffroy komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Ferencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voral rent richting de bal. Voral geeft een lange en hoge pass. Geri is nu in balbezit. Geri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gämperle geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kokkonis de bal onder controle te krijgen. Calderón speelt de bal door. Kovár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle met een sublieme pass. Ferencz is nu in balbezit. Ferencz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fidopoulos de bal onder controle te krijgen. Tarit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Damned FC 49%, Rangers B.Ebrou 51%.
Damned FC - Rangers B.Ebrou 0:1

46e minuut.
De la Vega komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Voral geeft een lange en hoge pass. Geri kopt de bal weg. Daar is Geffroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De la Vega probeert naar een medespeler te passen. Pozza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sokolović. Sokolović krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Pozza rent richting de bal. Calderón is nu in balbezit. Met opzet legt Geri zijn tegenspeler op de grond. Geri krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Inworp. Morfis komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Voral passt de bal zonder na te denken. Sokolović rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Calderón ... Strafschop! Calderón krijgt een gele kaart. Sokolović raakt geblesseerd tijdens het duel. Sokolović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Zoupas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Geffroy rent richting de bal. Geffroy passt de bal in één keer door. Calderón is nu in balbezit. Calderón geeft een hoge lob. Kovár springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Inworp. Malave komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kokkonis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pozza de bal. Geri rent richting de bal. Geri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Damned FC - Rangers B.Ebrou 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Damned FC 53%, Rangers B.Ebrou 47%.
Damned FC - Rangers B.Ebrou 0:2