Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZERO F.C. BLACK EAGLE FC
Ψ AE 5-3-2 Tactiek 442 mitsos
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 56.2
good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


5e minuut.
Daar is Mydlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deliezas met een sublieme pass. Toursounidis is nu in balbezit. Toursounidis geeft de bal voor. Quintela krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Panke kopt de bal weg. Deliezas probeert de bal aan de voet te houden. Quintela is nu in balbezit. Quintela schiet op doel. Yfantidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZERO F.C. - BLACK EAGLE FC 0:1

17e minuut.
Miculescu geeft een hoge lob. Quintela rent richting de bal. Pagoulatos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pagoulatos krijgt een gele kaart. Quintela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cuero legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZERO F.C. - BLACK EAGLE FC 0:2

30e minuut.
Mydlo is nu in balbezit. Mydlo passt de bal met de wreef. Quintela bereikt de bal nog maar net als eerste. Toursounidis rent richting de bal. Toursounidis haalt uit met een fantastische trap. Yfantidis bokst de bal weg.

33e minuut.
Toursounidis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. España komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Miculescu geeft een lange en hoge pass. Quintela kopt de bal weg. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. España verovert de bal door een tackle van achteren. España geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sakıba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. España bereikt de bal nog maar net als eerste. España geeft de bal voor. Quintela maakt een snoekduik en kopt de bal. Yfantidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZERO F.C. - BLACK EAGLE FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZERO F.C. 77%, BLACK EAGLE FC 23%.
ZERO F.C. - BLACK EAGLE FC 0:3

48e minuut.
Miculescu is nu in balbezit. Miculescu geeft de bal voor. Daar is Quintela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZERO F.C. - BLACK EAGLE FC 0:4

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yfantidis niet meer kan verder spelen. Chairopoulos komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Miculescu heeft problemen om de bal te vangen. Miculescu probeert naar een medespeler te passen. Cuero rent richting de bal. Cuero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuero kan de bal niet met de borst controleren. Cuero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZERO F.C. - BLACK EAGLE FC 0:5

67e minuut.
Miculescu geeft de bal voor. Mydlo maakt een snoekduik en kopt de bal. Melo heeft problemen om de bal te vangen. Quintela rent richting de bal. Quintela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Banaszek kopt de bal weg. Klungelig pakt Valtorta de bal. Quintela bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZERO F.C. - BLACK EAGLE FC 0:6

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xanov komt het veld opgelopen. Sannes komt het veld opgelopen. Paßlack komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Miculescu speelt de bal door. Paßlack is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stais. Paßlack raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZERO F.C. 81%, BLACK EAGLE FC 19%.
ZERO F.C. - BLACK EAGLE FC 0:6