Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Damned FC Σπόρτινγκ Χιχόν
DEF Tactiek Ραουλ
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.7 gemiddelde waardering 65.3
solid Schieten outstanding
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Calderón rent richting de bal. Hahne onderschept slim de pass. Hahne geeft de bal voor. Tunkis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Damned FC - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:1

20e minuut.
Jasseron met een snelle inworp. Tunkis rent richting de bal. Mattos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mattos krijgt een gele kaart. Tunkis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Teplovas neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hahne is nu in balbezit. Hahne probeert naar een medespeler te passen. Tunkis is nu in balbezit. Tunkis schiet op doel. Zoupas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Damned FC - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:2

33e minuut.
Tunkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunkis passt de bal met de wreef. Teplovas is nu in balbezit. Teplovas haalt uit met een fantastische trap. Zoupas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Damned FC - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:3

41e minuut.
Inworp. Jasseron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hahne geeft een lange en hoge pass. Teplovas rent richting de bal. Teplovas haalt uit met een fantastische trap. Zoupas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Porýnský geeft een hoge lob. Jasseron kopt de bal weg. Calderón is nu in balbezit. Tunkis is nu in balbezit. Tunkis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Tunkis passt de bal zonder na te denken. Hahne rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mattos. Mattos krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
Hahne met een sublieme pass. Teplovas rent richting de bal. Teplovas met een sublieme pass. Tunkis is nu in balbezit. Tunkis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Damned FC - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Damned FC 60%, Σπόρτινγκ Χιχόν 40%.
Damned FC - Σπόρτινγκ Χιχόν 0:4

49e minuut.
Girulis heeft problemen om de bal te vangen. Gämperle is nu in balbezit. Gämperle passt de bal zonder na te denken. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pozza geeft de bal voor. Ferencz rent richting de bal. Kovár rent richting de bal. Kovár draait met de bal, schiet en ... MacHutcheon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Damned FC - Σπόρτινγκ Χιχόν 1:4

61e minuut.
Teplovas kopt de bal weg. Daar is Tunkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunkis verovert de bal door een tackle van achteren. Tunkis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hahne passt de bal zonder na te denken. Girulis is nu in balbezit. Girulis speelt de bal door. Tunkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunkis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zoupas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Teplovas is nu in balbezit. Teplovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Damned FC - Σπόρτινγκ Χιχόν 1:5

65e minuut.
Bonovas verovert de bal door een tackle van achteren. Bonovas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Woldseth de bal. Teplovas rent richting de bal. Teplovas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hahne passt de bal met de wreef. Tınay is nu in balbezit. Tınay passt de bal zonder na te denken. Tunkis is nu in balbezit. Tunkis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hahne bereikt de bal nog maar net als eerste. Woldseth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hahne raakt geblesseerd tijdens het duel. Tınay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tunkis springt en kopt de bal. Zoupas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teplovas is nu in balbezit. Teplovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Damned FC - Σπόρτινγκ Χιχόν 1:6

70e minuut.
Woldseth geeft de bal voor. Tınay rent richting de bal. Tınay passt de bal zonder na te denken. Girulis rent richting de bal. Girulis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pozza is nu in balbezit. Tunkis verovert de bal door een tackle van achteren. Tunkis passt de bal zonder na te denken. Teplovas rent richting de bal. Teplovas schiet op doel. Zoupas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Geffroy met de inworp. Gämperle probeert naar een medespeler te passen. Geffroy is nu in balbezit. Geffroy geeft een lange en hoge pass. Ferencz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Porýnský rent richting de bal. Teplovas verovert de bal door een tackle van achteren. Teplovas speelt de bal door. Tunkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunkis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zoupas met een harde bal richting middenveld. Tınay kopt de bal weg. Hahne met een sublieme pass. Tunkis rent richting de bal. Tunkis haalt uit met een fantastische trap. Zoupas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Damned FC 59%, Σπόρτινγκ Χιχόν 41%.
Damned FC - Σπόρτινγκ Χιχόν 1:6