Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soukoudaikos Aiolis
ns Tactiek CBN3
51% Balbezit 49%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 59.9
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Mitseas passt de bal in één keer door. Urzică rent richting de bal. Urzică speelt de bal door. Kövesfalvi is nu in balbezit. Kövesfalvi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Rigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykouresis verovert de bal door een tackle van achteren. Rousseau speelt de bal door. Zurxonov rent richting de bal. Zurxonov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rousseau is nu in balbezit. Rigas geeft de bal voor. Kövesfalvi kopt de bal weg. Urzică is nu in balbezit. Urzică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Kurşun de bal. Diakopanagiotis is nu in balbezit. Zurxonov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zurxonov krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Diakopanagiotis passt de bal in één keer door. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică passt de bal in één keer door. Kövesfalvi is nu in balbezit. Kövesfalvi haalt uit met een fantastische trap. Azzone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Manias passt de bal zonder na te denken. Talaiporos geeft een hoge lob. Vlachos rent richting de bal. Vlachos geeft een hoge lob. Kövesfalvi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Lykouresis is nu in balbezit. Lykouresis geeft een hoge lob. Inworp. Rigas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitseas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rigas onderschept slim de pass. Rigas geeft een hoge lob. Sieber probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rigas zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kövesfalvi is nu in balbezit. Lykouresis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kövesfalvi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rigas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kövesfalvi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Tsandes rent richting de bal. Tsandes geeft een lange en hoge pass. Styczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică onderschept slim de pass. Vlachos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soukoudaikos 66%, Aiolis 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soukoudaikos - Aiolis 0:0

49e minuut.
Vlachos probeert naar een medespeler te passen. Urzică is nu in balbezit. Kövesfalvi rent richting de bal. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Daar is Urzică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbukov begaat een overtreding. Urzică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diakopanagiotis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kövesfalvi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher geeft een lange en hoge pass. Kurşun kopt de bal weg. Rousseau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Rigas rent richting de bal. Rigas geeft de bal voor. Kövesfalvi kopt de bal weg. Urzică rent richting de bal. Urzică draait met de bal, schiet en ... Azzone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Świerad rent richting de bal. Świerad geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rigas met een snelle inworp. Mitseas geeft een lange en hoge pass. Azzone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Styczek onderschept slim de pass. Styczek geeft een hoge lob. Inworp. Rigas met een snelle inworp. Mitseas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Naxakis geeft een lange en hoge pass. Urzică kopt de bal weg. Daar is Styczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kövesfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövesfalvi draait met de bal, schiet en ... Azzone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Mitseas verovert de bal door een tackle van achteren. Mitseas passt de bal zonder na te denken. Vlachos probeert naar een medespeler te passen. Urzică is nu in balbezit. Urzică draait met de bal, schiet en ... Azzone bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soukoudaikos 74%, Aiolis 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soukoudaikos - Aiolis 0:0