Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BLACK EAGLE FC OFI Crete
442 mitsos Tactiek narrow
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
66.5 gemiddelde waardering 67.5
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


7e minuut.
Cherici kopt de bal weg. Mydlo geeft een hoge lob. Cuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BLACK EAGLE FC - OFI Crete 1:0

12e minuut.
Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Pozo passt de bal met de wreef. Kozlík rent richting de bal. Quintela verovert de bal door een tackle van achteren. Quintela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Perelli speelt de bal door. Miculescu heeft problemen om de bal te vangen. Miculescu probeert naar een medespeler te passen. Cuero rent richting de bal. Cuero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bugalski geeft de bal voor. Klungelig pakt Tryba de bal. Ben Nasr bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadía onderschept slim de pass. Abadía draait met de bal, schiet en ... Vitányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Savvopoulos rent richting de bal. Savvopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BLACK EAGLE FC - OFI Crete 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLACK EAGLE FC 51%, OFI Crete 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BLACK EAGLE FC - OFI Crete 1:1

61e minuut.
Dink bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelli rent richting de bal. Perelli passt de bal met de wreef. Quintela bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Perelli de bal. Savvopoulos rent richting de bal. Met opzet legt Perelli zijn tegenspeler op de grond. Perelli krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Miculescu met een sublieme pass. Šargić geeft de bal voor. Savvopoulos rent richting de bal. Abadía rent richting de bal. Abadía draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ben Nasr verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Nasr passt de bal in één keer door. Miculescu is nu in balbezit. Miculescu geeft de bal voor. Cuero maakt een snoekduik en kopt de bal. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Mydlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydlo speelt de bal door. Palmer onderschept slim de pass. Banaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszek haalt uit met een fantastische trap. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLACK EAGLE FC 48%, OFI Crete 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BLACK EAGLE FC - OFI Crete 1:1