Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OFI Crete Aiolis
bouksakalaka Tactiek CBN3
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
67.1 gemiddelde waardering 57.4
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitseas is nu in balbezit. Mitseas geeft de bal voor. Kövesfalvi maakt een snoekduik en kopt de bal. Márquez bokst de bal weg.

12e minuut.
Palmer is nu in balbezit. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần met een sublieme pass. Bugalski heeft problemen om de bal te vangen. Bugalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rigas verovert de bal door een tackle van achteren. Rigas probeert naar een medespeler te passen. Mitseas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitseas geeft een lange en hoge pass. Urzică springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Manias passt de bal met de wreef. Vlachos is nu in balbezit. Bugalski verovert de bal door een tackle van achteren. Bugalski geeft een lange en hoge pass. Abadía springt en kopt de bal. Tsirimokos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Rigas heeft problemen om de bal te vangen. Dink is nu in balbezit. Dink geeft een hoge lob. Savvopoulos is nu in balbezit. Savvopoulos haalt uit met een fantastische trap. Tsirimokos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFI Crete 47%, Aiolis 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OFI Crete - Aiolis 0:0

50e minuut.
Dink rent richting de bal. Dink geeft een lange en hoge pass. Savvopoulos is nu in balbezit. Savvopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OFI Crete - Aiolis 1:0

57e minuut.
Šargić speelt de bal door. Manias bereikt de bal nog maar net als eerste. Manias geeft een hoge lob. Kövesfalvi rent richting de bal. Kövesfalvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Tsirimokos speelt de bal door. Šargić kopt de bal weg. Savvopoulos controleert de bal met de borst. Abadía bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadía draait met de bal, schiet en ... Tsirimokos bokst de bal weg.

67e minuut.
Dink verovert de bal door een tackle van achteren. Dink geeft de bal voor. Abadía rent richting de bal. Abadía haalt uit met een fantastische trap. Tsirimokos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFI Crete - Aiolis 2:0

73e minuut.
Abadía rent richting de bal. Savvopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadía is nu in balbezit. Abadía haalt uit met een fantastische trap. Tsirimokos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Šargić geeft een lange en hoge pass. Abadía is nu in balbezit. Mitseas is nu in balbezit. Abadía onderschept slim de pass. Abadía schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Inworp. Šargić met de inworp. Bugalski geeft de bal voor. Abadía maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsirimokos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Šargić met een sublieme pass. Mai Trần rent richting de bal. Mai Trần passt de bal in één keer door. Abadía is nu in balbezit. Abadía haalt uit met een fantastische trap. Tsirimokos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFI Crete 36%, Aiolis 64%.
OFI Crete - Aiolis 2:0