Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ΣΠΑΡΤΗ FC Ntouba
cris Tactiek 541vsextrem push
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 64.8
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Szuba rent richting de bal. Szuba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kamieniec de bal onder controle te krijgen. Szuba is nu in balbezit. Szuba schiet op doel. Drabij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Pesci passt de bal met de wreef. Szuba rent richting de bal. Kamieniec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szuba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szuba legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - Ntouba 0:1

15e minuut.
Pérez Ipiña speelt de bal door. González Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. González Hernández passt de bal met de wreef. Plesca rent richting de bal. Plesca schiet op doel. Laguna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Uğur onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pesci zal de hoekschop nemen. Szuba maakt een snoekduik en kopt de bal. Drabij probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Komosiak probeert naar een medespeler te passen. Laurijssen is nu in balbezit. Chiţac rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pesci zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Komosiak geeft de bal voor. Galiotto kopt de bal weg. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Szuba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - Ntouba 0:2

30e minuut.
Pinotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesci is nu in balbezit. Pesci geeft een lange en hoge pass. Szuba springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pesci geeft een lange en hoge pass. Fąk kopt de bal weg. Daar is González Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac haalt uit met een fantastische trap. Drabij probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pinotti verovert de bal door een tackle van achteren. Pinotti speelt de bal door. Pesci heeft problemen om de bal te vangen. Pesci geeft een hoge lob. Szuba maakt een snoekduik en kopt de bal. Drabij verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΣΠΑΡΤΗ FC 67%, Ntouba 33%.
ΣΠΑΡΤΗ FC - Ntouba 0:2

50e minuut.
Pesci rent richting de bal. Pesci passt de bal in één keer door. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba draait met de bal, schiet en ... Drabij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ΣΠΑΡΤΗ FC - Ntouba 0:3

51e minuut.
Paneleiro komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Galiotto geeft een lange en hoge pass. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komosiak. Szuba raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinotti wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pinotti passt de bal zonder na te denken. Pesci is nu in balbezit. Pesci passt de bal in één keer door. Szuba is nu in balbezit. Szuba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Galiotto geeft een hoge lob. Daar is Pesci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesci met een sublieme pass. Szuba is nu in balbezit. Szuba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chiţac rent richting de bal. Paneleiro is nu in balbezit. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro geeft een hoge lob. Szuba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Pinotti probeert naar een medespeler te passen. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci probeert naar een medespeler te passen. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pinotti passt de bal zonder na te denken. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci met een sublieme pass. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ΣΠΑΡΤΗ FC 61%, Ntouba 39%.
ΣΠΑΡΤΗ FC - Ntouba 0:3