Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARTAIKOS ThunderCats
AMYNTIKO SYSTIMA Tactiek L2
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
51 gemiddelde waardering 59.5
goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


6e minuut.
Klungelig pakt Bithikotsis de bal. Bithikotsis speelt de bal door. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis schiet op doel. Pietrek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Kokorogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros passt de bal in één keer door. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lamela krijgt zijn hoofd ertegen. Pietrek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Miqueiros onderschept slim de pass. Miqueiros geeft een hoge lob. Lamela rent richting de bal. Lamela geeft de bal voor. Kokorogiannis maakt een snoekduik en kopt de bal. Pietrek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Lamela heeft problemen om de bal te vangen. Miqueiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela probeert naar een medespeler te passen. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - ThunderCats 0:1

26e minuut.
Hunyadi passt de bal zonder na te denken. Bithikotsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithikotsis passt de bal in één keer door. Miqueiros rent richting de bal. Miqueiros schiet op doel. Pietrek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - ThunderCats 0:2

28e minuut.
Balbi is nu in balbezit. Lamela verovert de bal door een tackle van achteren. Lamela passt de bal zonder na te denken. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bithikotsis is nu in balbezit. Bithikotsis passt de bal in één keer door. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - ThunderCats 0:3

35e minuut.
Daar is Dounias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dounias met een sublieme pass. Lamela is nu in balbezit. Lamela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - ThunderCats 0:4

38e minuut.
Dounias probeert naar een medespeler te passen. Lamela rent richting de bal. Lamela passt de bal in één keer door. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lamela passt de bal in één keer door. Dounias heeft problemen om de bal te vangen. Dounias passt de bal in één keer door. Miqueiros rent richting de bal. Miqueiros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTAIKOS 75%, ThunderCats 25%.
ARTAIKOS - ThunderCats 0:4

46e minuut.
Kokorogiannis is nu in balbezit. Farías begaat een overtreding. Kokorogiannis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bithikotsis met een snel genomen vrije trap. Lamela kopt de bal weg. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Dounias passt de bal in één keer door. Bithikotsis geeft de bal voor. Klungelig pakt Koryzna de bal. Miqueiros rent richting de bal. Miqueiros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dounias is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carmona. Dounias is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bithikotsis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kokorogiannis springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Dounias met een sublieme pass. Daar is Petäjäsmäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela schiet op doel. Pietrek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - ThunderCats 0:5

72e minuut.
Klungelig pakt Pieszek de bal. Pieszek passt de bal zonder na te denken. Lamela probeert naar een medespeler te passen. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros haalt uit met een fantastische trap. Pietrek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Hunyadi met de inworp. Dounias is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lengsfeld. Lengsfeld krijgt een gele kaart. Dounias raakt geblesseerd tijdens het duel. Farmer komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Farías controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pyrovolakis komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Lamela passt de bal zonder na te denken. Lengsfeld rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dounias. Dounias krijgt een gele kaart. Lengsfeld is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kocurek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTAIKOS 74%, ThunderCats 26%.
ARTAIKOS - ThunderCats 0:5